Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Február 24.- Az év legkülönlegesebb napja: Szökőnap-Telihold-Tízmilliószoros nap!

Igencsak különleges naphoz érkeztünk, ugyanis ma van az év szökőnapja, aminek számítása bár szokatlan, hisz egyből a február 29-re gondolnánk, de az okot az ókorban kell keresnünk, méghozzá Julius Caesar naptárreformjában. Bár meggyőződésem, hogy energetikailag a február 29-nek éppen ugyanolyan jelentősége lesz, van.

A szökőnap mindig olyan, mint egy energiaportál, ami egyszeri és megismételhetetlen lehetőséghez visz, ami elsősorban egy hatalmas lépést mutat az isteni életcélunk felé, a nap száma a Vénusz energiájához visz el minket, amit már előkészített a 222 (02.22) energiaportálja, és azok az intenzív napkitörések, melyek 22-e éjjeltől érkeztek meg a Föld terébe. 

Ennek üzenete nem más, mint a leföldelt spiritualitás, amikor szabaddá válok minden olyan visszahúzó mintától, energiától, köteléktől, melyek meggátolnak abban, hogy valóban ERŐMBE állva cselekedjek a lelkem hangjával, önvalómmal egységben.

Amikor a választásaimon keresztül fejezem ki azt, aki vagyok. És így élem meg az örömet, a valódi szeretetet a földi életemben, ebben a testben, amiben születtem. 

A Telihold fénye, azonban még belső munkára, tisztulásra és elengedésre hív - mi az, ami meggátol még, hogy ezt az erőt megéljem? Miért szabotálom önmagam, mégha cselekszem is, mik azok a minták, melyeket ősidők óta cipelek, de most felszabadulhatnak.


Egy éve különösen fontosnak tartom, hogy az olvasók számára is hangsúlyozzam: ezek nem tisztulnak maguktól, a fény nem fog megmenteni, a beáradó energia nem fog megdolgozni senkit. Inkább figyeld magad, a tested, ha megviselnek ezek a napok, rosszul vagy, akkor arra akarják felhívni a figyelmed: nem tiszta a rendszered. És itt a TEST-LÉLEK-SZELLEM hármas rendszerére gondolok. Ideje felelősséget vállalni magunkért, és nem az interneten olvasott cikkektől, könyvektől, youtube videóktól remélni a megoldást. Ideje van kompetens segítők által vezetett mély önismereti útnak, a belső munkának, az energetikai rendszer (aura-csakra) tisztításának, a tudatalatti tisztításának, az árnyékmunkának, a transzgenerációs minták oldásának, a személyiség szintjén is! És amiről előszeretettel feledkezünk meg: a TEST méregtelenítésének, nemcsak fizikai, hanem energetikai szinten is! Az idegrendszer erősítésének, hisz csak egy erős idegrendszer tudja a beáradó hatalmas energiákat leföldelni.

Kiemelt jelentőségű időket élünk. Aki most időt, energiát fektet önmagába, azt hatalmas ajándékok várják.

A Tízmilliószoros nap a teremtőerőnkre hívja fel a figyelmet - ami megjelenik az érzelmek, a szavak és a cselekedetek szintjén is. De ezt nem lehet kötelezően tenni, elfolytásból. Légy önmagad, éld meg ami van, érdemes arra fókuszálni, amiért hálás vagy, hogy szeretetet, kedvességet adj - de ennek az ereje csak akkor teremt, ha az szívből jön, őszintén. Az erőltetett pozitív gondolkodás csak csapdába zár. Az életnek része az is, ha megengedjük, hogy valami fájjon, hisz így tudunk csak szembenézni azzal, ha valami nem megfelelő az életünkben - így tudunk elengedni, változtatni.

Csodát csak annak ígérhetek, és csodák csak azokkal történnek, akik tudatossá válnak a bennük élő teremtő erőre, és, hogy ezt az erőt megtanulni működtetni: felelősség, tanulási és tapasztalási út. A régieket a természet tanította erre, ma viszont, sajnos ezt az ősi kapcsolatot elveszítettük - de ezer és ezer útja van annak, ha valaki valóban fejlődni, tisztulni, tapasztalni szeretne. 


Most nyílik egy kapu - esélyt ad arra, hogy aki tesz, dolgozik, fejlődik - az valóban gyógyuljon. Kívánom nektek, hogy ébredjetek rá saját erőtökre, mely csak a felelősség felvállalásával történhet.  Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Engedd, hogy RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI elvezessenek Téged Önmagadhoz, Lélekhangodhoz, az Igazsághoz - És összekapcsolódva az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed, írd újra a sorsod: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 


 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A keddi nap Angyal üzenete – Légy bátor!

Az Univerzum üzenete – Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek!

A vasárnapi nap Angyal üzenete – Előző élet

A hegycsúcsra sokféle út vezet...

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk