Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

2024.02.22. – A 222 mágikus energiakapuja nyílik

Ma a 222 energiakapuja aktiválódik, mely lehetőséget nyit számunkra, hogy kapcsolódjunk a bennünk élő Forrás tervével, és megbízzunk, higgyünk ebben a tervben és újra teljes szívvel higgyünk abban: minden a mi javunkat szolgálja, és a dolgok hamarosan csodálatos módon oldódnak meg.

Az alakuló Új Világ energiáiba emelnek a mai nap rezgései, és erőteljesen mutatják meg annak igazságát: mi az az út, kik azok az emberek, akik segítenek, hogy Egységben éljünk szívünk hangjával, és kövessük Fénysorsunk útját. Ezen az úton a Teremtő Forrással kapcsolódva könnyedén áramolhatunk Lelkünk legmagasabb tervével, mely az Univerzum valamennyi létezőjének jólétét szolgálja.


222 - a Monádunk, Lélekfényünk, a bennünk élő teremtő szikra ébredésének kapuja.

És amikor ezt a fényt engeded kinyílni, ragyogni magadban, akkor automatikusan aktiválódik a Lélekhívás terve, hisz a legmagasabb isteni terv szerinti lélektársaid (szerelem, gyerekek, barátok, kollégák, tanítók, tanítványok, lakhely, munkahely stb.) erre a fényre tudnak csak rátalálni.

Ebben a folyamatban a te felelősséged, hogy meghalld és kövesd a lélek iránymutatását. Ami az öröm, szeretet, béke energiáiba vezet téged.

222 - Mária Magdolna száma, ami a női krisztusi tudat kivirágzása előtt nyitja meg most a kapukat. Talán soha nem volt ennyire fontos, hogy mi nők újra nyitott szívvel forduljunk önmagunk felé, egymás felé, a férfiak felé, és a világba a szeretet virágainak magjait ültetve el, borítsuk az öröm fényébe a világot! Éppen ezért az Új világ kapujaként, az Új isteni ember dimenziókódjait kiárasztó kapuként is tekinthetünk erre a napra. Az emberre, aki felébredt, aki saját Mesterévé válva a Mindenség Teremtő esszenciájának tervével együtt áramolva teremti meg a Mennyek békéjét itt, most – a Földön. Mária Magdolna csodálatos képviselője volt a Monád energiájának, a Vagyok, aki Vagyok állapotának. Amikor hűek vagyunk a bennünk élő isteni tervhez. Nem másokat bírálunk, kritizálunk, vagy másokat akarunk megváltoztatni. Arra figyelünk, hogy a szeretet követeiként szeretettel bánjunk saját Fényünkkel, és éljük meg lelkünk igazságát minden körülmény között.


222 – a hit száma. Amikor nem csak hiszem, hanem pontosan tudom: ha a Teremtőm útjait követem, biztos lehetek az Ő gondoskodó szeretetében és védelmében. Amikor engedem magam vezetni, mert hiszem és tudom a lélek útjain az Ő áldásai, békéje, és bősége vár rám.

222 – az isteni terv, akarat és rend száma. Ezzel a kapuval az isteni égi terv és rend energiái kezdenek lehorgonyozódni világunkban. Legyen meg a Te akaratod – a lélek akarata, az önző, tévútra vivő akarás, és irányítás helyett. Az isteni terv az Univerzum összes létezőjének jólétét szolgálja, szemben az egó akaratával, ami csak magának akar jót és önös érdekeket követ.

222 – a valódi lélektársak száma, a Lélekhívás erejének aktiválása. Nagy szerelmek, régóta várt gyermekek megszületésének kapuja nyílik meg ezen a napon.

222- az Új föld idővonala, könnyed, új gyógyító energiák és új segítők jelennek meg a térben. Új spirituális képességek aktiválódnak és új fényküldötti feladatok és lélekszerződések jönnek létre.


Ahhoz, hogy ezeket a csodás lehetőségeket fogadjuk, nem kell mást tenni, mint összekapcsolódni a lélek hangjával, és követni az általa kijelölt irányt.

A 222 -es szám az ikerláng szerelmek aktiválásának rezgéseit is hordozza, ám ahhoz, hogy ikerlángunkra rátaláljunk, először valódi Önmagunkhoz kell visszatalálni, Lelkünk valódi fényét kell megmutatni a világban, hisz így leszünk felismerhetőek számára.

Ehhez kapunk lehetőséget a héten, hogy mindent visszahúzó köteléket, kapcsolatot elengedve, magunkhoz öleljük isteni sorsunk…és valódi Fényünk teljességében ragyogva a világban teljes hittel engedjük át az irányítást a Bennünk élő Forrás Erejének, és kövessük Lelkünk hangját!

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


Engedd, hogy RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI elvezessenek Téged Önmagadhoz, Lélekhangodhoz, az Igazsághoz - És összekapcsolódva az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed, írd újra a sorsod: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

Engedd, hogy az Arkangyalok gyógyító ereje segítsen, hogy kövesd a Lélek útját - Segítenek az Angyalkártyák- Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Válassz egy tündér kártyát – Tudd meg milyen ajándékot hoztak neked a tündérek márciusra!

A keddi nap Angyal üzenete – A jólét eljön hozzád!

A húsvét eredete, története és jelképei

A pénteki nap Angyal üzenete - Megfizetett adósság!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk