Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Őrangyalaid üzenete - Ne a régi utat válaszd!

Régi energiák, minőségek járják utolsó táncukat, régi utak mutatják meg számotokra: járhatatlanok, nem előre vezetnek, hanem körbe-körbe, megrekesztve, megkötve benneteket.

Mint a kígyó levedleni kívánt bőre fullaszt, melegít, egyre szűkebbé válva minden régi energetikai minőség. Szerepek, melyekbe belekényszerítetted önmagad, elzárva, leláncolva valódi fényed és erőd, megtagadva isteni utad.

Eredendő erőd tüzes lánggal kéredzkedik ki a fényre, régi energetikai ruhád szövetén törve át, néha fortyog, mint egy vulkán...Érzed, hogy átalakulsz. S miközben küzdesz az új ellen, az ismeretlen ellen - vágyod is a felszabadulást.

A régi út szenvedést ad, az új felszabadulást. De biztonságosabbanak tűnik a régi - mert ezt ismered, még akkor is, ha ott szenvedés vár. Mert megszoktad hogyan kell áldozatnak lenni, hogyan kell másokat hibáztatni, mert generációk sora rakta rád a láncokat: elhitetve veled: nem lehetsz erős, nem lehetsz szabad.


Mi emlékeztetni jöttünk most lelked felszabadító tervére, az újjászületésed idejére, az erődre és a szabadságodra: te választhatsz. Most újraírhatod sorsodat, választva önmagad, meggyógyítva - magad mögött hagyva a múltat. De tanulva belőle, erőddé teheted most minden tapasztalásod. S végül megértheted, soha nem voltál áldozat. Csak addíg, míg magaddal elhitetted, míg elfelejtetted: a TEREMTŐ él benned...és tapasztalja önmagát.

Lépj előre, válaszd az áramlást, a változást.

Kezd a legapróbb dologgal, aztán még eggyel...és így tovább.

Majd meglátod minden egyes apró lépés elvezet Téged az újba, a végső transzformációba. - Sándor Judit - Jóportál - Engedd, hogy RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI elvezessenek Téged Önmagadhoz, Lélekhangodhoz, az Igazsághoz - És összekapcsolódva az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed, írd újra a sorsod: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Nincs elérhető leírás.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Mai üzenet az Univerzumtól: 2019. november 15 . ~ péntek

Az emberek egy okra, időszakra vagy egy életre kerülnek az utadba...

Május különleges energetikai sorsfordító napjai – Írd be őket a naptáradba!

Vonzás törvénye - Gondolataid hozzák létre a valóságot!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk