Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Mihály Arkangyal üzenete - Készülj az emelkedésre, a változásra!

Ahogy szíved egyre inkább megnyitod és a szívtudatosság természetessé válik a mindennapjaid során úgy fogod megtapasztalni az életed nagyszerűségét! Most mindent a rezgésed vonz magához, minden esemény és körülmény, emberi találkozás aszerint alakul mennyire vagy képes önmagadon belül megtartani a béke és szeretet rezgését és energiáit.

Ha igazságodról szólsz, tedd szeretettel, ne harccal, ne küzdelemmel. Áramolj arra, amerre a szeretet vezet és ne akarj ott harcolni a szeretetért és békéért, ahol képtelenek befogadni azt a szívükbe.

Lehet, hogy mások megpróbálnak saját valóságukba vonni téged - tiéd a döntés és a felelősség is, hogy mit választasz. Ne menj bele játszmákba. Ne vonódj be mások energiájába, ne fogadd el valóságodnak azoknak a rezgését, akik legbelül dühöt, haragot és elválasztottságot élnek át. Ha elveszted a békéd és a fényed, hogyan is tölthetnéd be a Fény oszlopának feladatát? Hogyan ragyoghatnál, hogy ezzel másokat is emlékeztess a szeretet fényére?

Tartsd tisztán az elméd, a gondolataid, az érzéseid, és a szívedet. Figyelj arra, hogyan beszélsz önmagadról és másokról. Ne ítélj, ne bírálj - sem magad, sem másokat.

Tested minden sejtjében érezheted az emelkedést, megjelenik az egyetemes szeretet és hála érzése. A következő napokban a semmiből jelenhet meg egy érzés: mindennel EGY vagy, és az Egységélmény csodálatos élménye ragadhat magával.


Most az érzéseid, álmaid, ötleteid is figyeld - tisztán és egyértelműen jelenik meg számodra az Égi útmutatás, a Lelked terve.

Az érzéseid, és a szíved tiszta csatorna, hallgass arra, amit mutat a számodra.

Az emelkedés, ébredés és változás elkezdődött - semmi sem tudja megállítani. Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

A gyógyító szeretet útjában, lelked örömének megtalálásában vezetnek Rafaela Arkangyal kártyái:https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Nincs elérhető leírás.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


7 jel, hogy a nyár pozitív változást hoz számodra!

Arra születtél, hogy hegyeket mozgass és, hogy csodákat tegyél!

Milyen embereket vonzol magadhoz? – Csillagjegyed elárulja!

Gyógyteák emésztésünk támogatására

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk