Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Haniel Arkangyal sorsfordító üzenete – Ti vagytok a kulcs a változáshoz!

Az angyali világ hírnökei sokszor jönnek tapasztalni a Földre, hogy megismerjék a dualitást, az isteni rend működését az alacsonyabb rezgésű dimenziókban, mert így tudnak csak olyan üzenettel támogatni benneteket, melyek az emberi lét misztériumaiban is valódi hanggal, igazsággal tud szólni hozzátok.

„Gyakran látjuk, mi Angyalok az emberi szívek bezárulását a Teremtő felé, az ősbizalom elvesztését abban a mozzanatban, amikor az emberek kifelé, másokra mutogatva élik meg a hatalom átadásának, saját hatalmuk elvesztésének az illúzióját.


Valójában a választás szabadsága az egyik olyan ajándéka a Teremtőnek, mellyel Ti, emberek eszközt kaptatok a kezetekben arra, hogy gyakoroljátok a bennetek élő Lélek, teremtő hatalmát. Ezzel a teremtő hatalommal az életeteket olyanná formálhatjátok, mely a Ti belső világotokkal, értékeitekkel leginkább rezonál.

Mégis számtalanszor halljuk, hogy mást hibáztattok – ezáltal felelőssé tesztek az életetek, sorsotok alakulásáért.

Szeretnénk ma emlékeztetni benneteket, hogy a bennetek lévő teremtő potenciál egyetlen birtokosai Ti magatok vagytok. De amíg másokra vártok, és másoknak szeretnétek megmondani, hogyan kellene változniuk, fejlődniük – addig saját magatokat zárjátok csapdába, önként mondva le arról a hatalomról, melyet soha nem vehetne el tőletek senki.

Amíg másokat neveztek meg felelősként saját boldogságotok hiányáért, addig önmagatokat rekesztitek meg és zárjátok el a fejlődés és gyógyulás isteni útjától.


Csodaszép Fény él bennetek, Lélekfényetek valamennyi színkódja magában hordozza legmagasabb isteni terveteket, a fejlődésetek lehetőségét. Tudjuk, hogy bezárultatok az emlékezésre, mely által elvesztettétek a kapcsolatot ezzel a Fénymaggal.

Azonban számtalan eszközt kaptatok a Teremtőtől, hogy az angyali és égi világgal való kapcsolatfelvétel által elkezdjetek emlékezni erre a Fényre. Szeretnénk most emlékeztetni, hogy Test-Lélek-Szellem vagytok, és ennek a csodás rendszernek a minden szinten történő tisztán tartásával, tisztításával ajtókat nyithattok a bennetek élő Teremtő Forrás Fényére.

Spirituálisan felnőtté válni azt is jelenti, hogy vállaljátok a felelősséget rendszeretek gyógyításáért, tisztán tartásáért, és felébredtek a választás szabadságára: Ti vagytok, akik magatok számára értékeket, barátokat, párt, lakhelyet, támogató embereket választhattok… fizikai és szellemi táplálékot választhattok.

Szomorúan látjuk, hogyan nem vállaltok felelősséget mindazokért a döntésekért, választásokért, melyeket hoztok. Hogyan nem vállaltok felelősséget mindazokért a szavakért, gondolatokért, érzésekért, melyeket önmagatoknak vagy éppen másoknak adtok. A folyamatos ítélkezéssel elválasztódtok a Teremtőtől. Attól, aki bennetek él, és attól, aki másokban.


Most választhatsz. Válassz bölcsen. Égi seregek bíznak benned, és hisznek benned, hogy önmagad szeretetét kinyilvánítva méltó útitársakkal veszed magad körbe. Hogy elengedsz, meggyógyítasz most minden visszahúzó energiát, ami tested-lelked-szellemed mérgezi. Melyek meggátolják, hogy rálépj az önszeretet és öngondoskodás útjára, megérkezve belső isteni hatalmadhoz.

Őrangyalaid zengik számodra a Lelked dallamát…hallgasd és kezdj el táncolni, vedd fel a ritmust, élvezd az áramlást. Ne engedd, hogy börtönbe zárjon az anyagi világ.

Te vagy a kulcs. Te vagy a felelős. Te választhatsz. Te dönthetsz.

Új utak hívnak, új szelek fújnak…indulj, lépj, cselekedj…ne tétovázz!


Áldott átalakulást!” - Sándor Judit ~ Jóportál

Ha szeretnéd, hogy az angyali energiák az önszeretet és öngondoskdás gyógyító útjára vezessenek, hívd segítségül Rafaela Arkangyal misztikus kártyáit: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Lenyűgöző látvány az orosházi mákvirágzás

A hegycsúcsra sokféle út vezet...

A pénteki nap Angyal üzenete - Higgy az Ég kitartó segítségében

Az Empaták és érzékeny emberek 25 jellegzetes ismérve

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk