Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Beköszöntött a Sárkány éve - szerencsés fordulatok, váratlan támogatás, előrelépés várható!

A kínai Holdújév idén a Fa Sárkány éve, ami a mai nappal köszönt be. Ha két szóval kellene az év lehetőségeit összefoglalnom, akkor csak annyit írnék: leföldelt spiritualitás.

A Lélek legmagasabb rendű teremtő álmainak lehorgonyzása a fizikai életünkbe: visszakapcsolódni a testünk szentségéhez, megérkezni földi szakrális templomunkba, és minden szóval, cselekedettel képviselni azt, amit valójában érzünk és ahová tartunk, AKIK VAGYUNK. Hűség a belső értékeinkhez, magunkhoz ölelve a választás szabadságát, elengedve mindazt ami nem ezzel egyenértékű, de meghajolva létezése joga mellett, s örömmel, könnyedén, bűntudat nélkül választani azt, amiben teljes szívvel hiszünk. Elengedve a megfelelési kényszert, a jónak kell lennünk mindenkihez téves viselkedési mintáját és felszabadítani magunkat magunkra tett láncaink alól - hogy HAZA érkezzünk - önmagunkba. Ne csak a lélek - az érzések, meditációk szintjén - hanem a fizikai világunkba, valóságunkba.

Nem másról írok most, mint a magyar nép esszenciájáról: a tündérségről, a Boldogasszonyi létről. 


A Sárkány ereje, energiája a bennünk élő Istennői templom őrzője. Általa léphetünk be az önszeretet ragyogó világosságába - s emelhetünk másokat is ezzel a fénnyel. De ez a minőség, sárkány energia csak akkor tud bebocsátást adni ebbe a belső templomba, ha árnyékrészek, s belső démonik híjján - az önismereti út és lépcső legmagasabb fokán állva a Sárkányt annak látjuk ami: olyan uralkodó energiának, amivel nem a világ és nem is mások, hanem önmagunk választásai felett uralkodva, tudatossá és éberré válhatunk saját értékrendünk és lélekutunk képviseletére a fizikai világban is: s szavainkkal, tetteinkkel meg is valljuk a világ számára ezt az isteni rendet - vállalva a felelelősséget saját sorsunkért.

A Sárkány évének energiája olyan erős energia, hogy figyelmeztetés is tartozik hozzá. Ez egy ébredést hozó erő, ami az isteni utunk felé terel minket. Az emberi természet része ( tapasztalatból írom),  hogy még mindig nem a szereteten keresztül változtatunk, hanem valamilyen kényszerítő erő hatására. A Sárkány kényszerítő ereje nem túl kellemes. Hogy ennek az erőnek a pozitív, segítő erejével szárnyalj, és ne a sárkány tüze égessen el, majd onnan kelljen feltámadnod hamvaidból, mint a Főnix madár, szeretettel ajánlom a következőket:

1.Önismeret minden szinten: Szellemi gyökerek - Léleksebek - Tudattalanban lévő minták - Személyiség - Traumák - Transzgenerációs minták 

2.Érkezz meg a testedbe: a traumák, negatív programok létezésünk minden síkjáról tárolódnak a testünkbe, tudatos légzés, tánc, érintés során dolgozz ezeknek a kioldásával. A lelked elnyomhatod, a tested soha - figyelj a tüneteid, fájdalmaid üzenetére.


3.Szállj le az angyali világból: légy őszinte magaddal, hogy vagy most itt a fizikai testedben, boldog vagy? Helyeden vagy a munkádban, barátságokban, párkapcsolatban, mennyi öröm van az életedben? Mennyi támogatás, szeretet vesz körbe, látják, aki vagy? S Te látod magad?Ne menekülj el a spirituális világban, mert mérgezővé válhat és elválaszthat a valódi élettől. 

4.Menj mélyre! - Kutass, mik azok, amik elválasztanak attól, hogy merj cselekedni, merj választani. Nézd meg mik azok a hitrendszerek, amik még mindig szabotálják önmagad megélését, vállalását.

5. Légy jelen - légy a természetben!

6. Engedd el - menjen minden érzés, harag, düh, program, minta, tévhit - ami visszafogja a szárnyalásod.


7. Írj újat magadnak - a régi helyére álmodd meg szívből az új életedet!

8. Cselekedj!

Ha elég bátor vagy most tenni önmagadért, akkor a Sárkány ereje a hátára vesz, nem tüzét ontja rád, hanem lágy széllel segíti az előrelépésed. Hű szövetségesed lesz, aki szerencsés véletlenekkel, váratlan megoldásokkal segíti elő a változást az életedben. Olyan pozitív beavató erővé válik, ami visszavezet a Mindenség Anyjának áramló szeretetébe, ahol a Nagy Anya tart karjába téged és mindig vigyáz rád.

Legyen áldás az úton, melyen erődre ébredsz!  Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


A gyógyító szeretet útjában, lelked örömének megtalálásában vezetnek Rafaela Arkangyal kártyái:https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Aktuális energiák: Nyitva a változás kapuja

Márciusi numerológia: Mit akarsz tenni az életeddel?

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Életed egy része véget ért, és most kezdetét veszi egy új és még jobb rész!

2016.október 16. - Pozitív változást hoz a Szuperhold

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk