Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

2024. február 9. – Vízöntő Újhold – Öveket bekapcsolni, berobban a Sárkány ereje!

Megállíthatatlan változásokat hoz a Vízöntő Újhold, mely kaput nyit a Sárkány évére, amiben hatalmas változások kezdődnek, megállíthatatlanul terelve minket arra a helyre, amiben a lélek öröme vár minket.

 

Múlt hét vasárnap óta már érződött a Sárkány energia „finom” megjelenése a térben, jöhettek fel olyan megoldandó élethelyzetek, múltbéli események, amik gyógyulásra várnak. A gyógyulás mindig változást eredményez, vagy az elengedés, vagy az új minőségbe helyezés szintjén.


Az elengedések ideje is jön, nemcsak a lélek szintjén, hanem fizikai környezetünkben is. Hatalmas cselekvőerőt kapunk most ahhoz, hogy az eddigi akadályokat leküzdve végre megmozduljanak a megrekedt energiák, és az isteni rend medrébe terelődjenek a dolgok.

A folyamat annál könnyebb, minél inkább áramlásban, megengedésben vagyunk.

Érdemes most energiát tenni abba, akár egy füzetbe is leírni, hogy életünk mely területén belül szeretnénk változásokat elindítani. Hogy a személyiségünkön belül miket szeretnénk elengedni, változtatni…

Megjelenhet most azokon a területeken, ahol muszáj változtatni, vagy más nézőpont, vagy megbocsátás, vagy elengedés, vagy új irány által – a nem bírom tovább feszítő érzése.


Nem is kell tovább bírnod ott, ahol nem érzed magad szeretetben, biztonságban és békében. Ahol nem érzed az élet szenvedélyének lüktető erejét, az életigenlést.

Nem kell tovább bírnod ott sem, ahol el kell árulnod Önmagad ahhoz, hogy elfogadjanak.

Olyan helyekre hívnak most, ahol szabadon, biztonságban, szeretetben nyithatod ki a szárnyaidat és mutathatod meg a fényedet.

Ez az Újhold és a Sárkány ereje érted van most!


A változás nem mindig könnyű. De hinned kell abban, hogy építője legyél isteni sorsodnak, ne pedig elszenvedője.

Olyan energiákat hoznak most az égi szelek, melyek erőteljesen mutatják neked az utat, melyek támogatnak, felemelnek téged, miközben megtisztítják az életed minden olyan helyzettől, melyek nem szolgálnak tovább téged.

Ébredj fel, hogy elkezdhess szívből álmodni, és cselekedj, mert fogytán az idő…

Az Új világ kapui nyílnak…Téged is várnak… Ne engedd, hogy visszahúzzon most bármi!


Sándor Judit - Jóportál - Engedd, hogy RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI elvezessenek Téged Önmagadhoz, Lélekhangodhoz, az Igazsághoz - És összekapcsolódva az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed, írd újra a sorsod: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A Univerzum üzenete - Higgy az Ég kitartó segítségében

A hét energiája (03.25.-03.31.) – Spirituális gyógyulás

A szombati nap Angyal üzenete - Új és tiszta kezdet

2017. február 26.: Újhold és napfogyatkozás a Halakban - Béke, elfogadás, megbocsátás

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk