Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

A jó emberek legnagyobb hibája…

A jó emberek legnagyobb hibája, hogy minden áron, erejükön felül, saját határaik tiszteletén rég túllépve akarnak jók lenni, szeretve lenni, olyan helyeken, olyan emberek számára, ahol soha nem szerették és soha nem is fogják őket.

A jó emberek legnagyobb hibája, hogy nem akarnak nemet mondani, határt húzni, mert abban a tévképzetben élnek, hogy ha másokra nemet mondanak, akkor elválasztódnak a szeretettől, elválasztódnak a Teremtőtől.

S a jó emberek így lesznek áldozatok. Lemondva saját nemességükről, a nemet mondás képességéről, ami itt a földi létben ugyanúgy szükséges eszköze a belső értékek és hitrendszer képviseletének. A választás szabadságának és a tudatosság megélésének.

A jó emberek feladják önmagukat, feladják a szeretet útját, mert azt képzelik, hogy kötelességük megmenteni azokat, akikben a fénynek csak egy kis lángja pislákol.

S maradnak, hallgatnak, tűrnek és elfojtanak... Elfojtják a fényüket, aztán az egész lényüket... olyanok kedvéért, akik ősi ellenségekként tekintenek rájuk, mély irigységgel a szívükben, s egyetlen vágyuk, hogy ezt a fényt kialudni lássák- akkor nyugszanak csak meg, mert bennük is üresség van. S ha másban is az lesz, azt hiszik jobb hely lesz a világ... nem lesz fény, ami irritálja, emlékeztesse őket arra, amiről önként mondtak le.

S a jó emberek nem élnek az isteni ajándékukkal, nem élnek a hatalommal, amit Teremtőjüktől kaptak. Eltékozolják olyan helyeken maradva, ahol naponta kell bizonygatni, küzdeni azért, hogy önmagukat, s belső lényüket-fényüket elfogadtassák másokkal.

Ez a legnagyobb csapdájuk. JÓK akarnak lenni. Miközben önmaguk elárulják, végleg feladják.

Talán csak el kellene fogadni, hogy attól, hogy mások irigyen, gonoszan tekintenek ránk, hogy betesznek egy fiókba... ahol belőlünk rossz lesz... az nem változtat azon, akik vagyunk.

Talán csak el kellene fogadni, hogy nem jók vagyunk, hanem teljesek. Hogy ebben az életben kell a düh, a harag, kellenek a nemek, hogy az olyanokkal határt húzzunk, az olyanokkal szemben védekezzünk – akik azt hiszik attól lesz jobb az életük, s akkor lesznek igazak, jók – ha mások fölé emelve magukat folyamatosan bírálnak, kritizálnak, bántalmaznak és fölényeskednek.


Talán csak el kellene fogadni, hogy jónak lenni a világ legnagyobb csapdája. Hogy lelkünk igazságát követni az egyetlen kötelességünk- hogy ezt nem kell címkézni, nem kell ítélkezni önmagunk felett. S miközben igent mondunk magunkra, ezer és ezer dologra, emberre, helyzetre, értékre kell nemet mondanunk.

Választani jöttünk. Bizonyosságot tenni hitünk, érzéseink, képességeink, rezgésünk, fejlődési utunk következő lépcsője szerint. Mindenki ott tart, ahol éppen tud, de mi dönthetünk hova kapcsolódunk, merre indulunk, s mennyire engedjük meg hogy elnyomják a fényünket. Végső soron mi leszünk azok, akik nemet mondunk magunkra, elnyomjuk a ragyogásunk, összehúzzuk a szárnyaink – hogy olyanokat ne sértsünk vele – akik a pusztulásunk kívánják.

Önmagadat jöttél tapasztalni. A benned élő Teremtőt, és nem mások egóját szolgálni.

Miért mész arra, ahol nem látnak? Ahol nem ismernek, ahol nem akarják látni a csodálatos fényed?


Miért vagy ott, ahol bánt a szó, ahol nincs tisztelet, s ha szóváteszed – még téged köveznek meg…

Mit keresel ott, ahova szeretetet viszel, de olyan szerepeket akarnak rád húzni, melyben bántalmazóvá tesznek, ha kiállsz magadért…olyanok, akik az anyagba süllyedve élnek, akik nem tudják mi valójában a szeretet, akiknek a pénz az úr, vagy épp önismeret híján árnyékaik harcát vetítik rád.

Talán meg kellene tanulnod nem jónak lenni, hanem IGAZNAK-TELJESNEK-ŐSZINTÉNEK – tisztelni saját utad, a lélekfejlődésed állomásait és nem ragadni bele olyan helyzetekbe, ahol sem szeretet nincs, sem őszinteség.

Talán itt az ideje belülről indítani a figyelmedet, ez alapján választani meg a világod szereplőit…s nem elfogadni mindent és a túlalkalmazkodás mérgező csapdájában sorvasztani el magad, és fényedet.


Itt az idő. ÉBREDJ! Mondj igent önmagadra, fényedre, az életre! Mire vársz…?

Sándor Judit - Jóportál - Engedd, hogy RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI elvezessenek Téged Önmagadhoz, Lélekhangodhoz, az Igazsághoz - És összekapcsolódva az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed, írd újra a sorsod: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Születésnapod jelentősen befolyásolja a sorsod! Te mikor születtél?

Őrangyalod üzente péntek estére - Gyengéden érints...finoman járj...

2021. március 20. – Tavaszi napéjegyenlőség: Most csodákat teremthetsz!

Az újabb merkúri fordulat - Pillants be jövődbe!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk