Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

2024. február 2. - A Vízöntő kapu nyílása, a Mennyek tervének kiáradása

A mai napon ezt a csodálatos kapu nyílást, amit Vízöntő kapuként is emlegethetünk, készítette elő az Imbolc újjászületést hozó, de ugyanakkor feloldozást, megtisztulást adó ereje.

A korszakváltás itt van, Isten Anya visszatér a térbe, és átalakítja az emberiség energiatestének szerkezetét, nyitja a szívcsakrát, hogy egy Új Ember szülessen, egy olyan ember, akit a szív tudatossága irányít, ami egyensúlyra törekszik, és empátiával, szeretettel, békével közelít másokhoz, hiszen teljes békében van önmagával, mert az isteni sorsát éli, és ez számára a teljesség, elégedettség, hála, és öröm ajándékait hozza el az életében.

Itt most mind választhatunk. Te, hogy döntesz? Ébredsz vagy álmodsz tovább?


Ez a nőiség felemelkedése, a Krisztusi női tudat kiáradásának ideje, amikor az EGY IGAZ ISTEN visszaveszi az uralmát, és mindenki lehetőséget kap arra, hogy az isteni tervvel egységbe kerülve szívében az EGY energiájának lángját hordozva legyen a Mennyek tervének megvalósítója, korszakváltó, aki az Új Világ megteremtésén dolgozik.

Itt az ideje, hogy újra legyen hitünk a Teremtőnk – Isten Anyánk gondoskodó szeretetében, hogy bízzunk meg az univerzális rendezőelvekben, és elengedve az irányítást tanuljunk meg lélekvezérlésre kapcsolni, és Nagy anyánk kozmikus tervében áramlani.

Ezután a nap után kialakul egy második idővonal a Földön, melyhez egyre többet tudunk majd kapcsolódni, ha nyitva a szívünk és benne tiszta a szándék, és szívünk vágyai összhangban állnak a Teremtő Forrás tervével.

Egyre gyakrabban pillanthatunk majd bele egy másik valóságba, egy olyan dimenzióba, ahol a szeretet feltételnélküli könnyedsége tölti meg örömmel a napjainkat.


Mindent a rezgés, az energia határoz meg. S a szív tudatosságán keresztül tudunk egységbe kerülni az ébredés isteni tervével, és elfoglalni méltó helyünk az Univerzumban.

A munkálkodás a békéért, a Mennyek paradicsomi állapotáért most kezdődik csak igazán…hogy 2032-ben mindannyian egy olyan világban élhessünk, ahol minden létezőnek egyformán bőség, egészség, szeretet jár. A testvériség világa épül, ahol Földanya és annak minden létezője elfoglalja méltó helyét, és együtt dolgozva teremtünk egy áldott világot.

A folyamat része, hogy szépen lassan, a bennünk születő egységgel fénybe emelkednek a sötét részek, az egós, félelemalapú érzések és gondolatok. Átadva a helyüket az istenibe vetett teljes bizalomnak. Kétségek nélkül.

Az EGY világa épül.


Kövesd a szívedet…csodák várnak rád! - Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

A gyógyító szeretet útjában, lelked örömének megtalálásában vezetnek Rafaela Arkangyal kártyái:https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A hétfői nap Angyal üzenete - Szükségünk van a hitedre!

A béke hídja - tanmese

Mindannyian saját sorsunk kovácsai vagyunk...

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Vedd észre a jeleket!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk