Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Őrangyalod üzenete - A gyógyító Angyal veled van!

A gyógyulás angyalának ajándéka mindig velünk van. Lehetőséget nyitva az emlékezésre: a Teremtő bennünk él. Bármikor választhatjuk a vele való egységet, a Lelkünk hangjához való hűséget. Megismerni magad, isteni sorsod és magadhoz ölelni az út felé tett cselekvés ajándákát: a gyógyító út maga.

Hívd a gyógyulás angyalát, érzéseken keresztül szóljon hozzád, és vezessen el a szeretet útjára - melyben önmagad örömét is táplálva visszatalálsz Teremtőd legmagasabbrendű útjára.

Amikor önmagad fényét éled, akkor tudnak megjelenni azok a földi segítségek - melyek gyógyító kezüket nyújtják majd neked. Ajtók nyílnak, megoldások jönnek... mire vársz még? Mutasd meg a fényed! Csak azt tedd, mondd - ami szívedből szól...Létezz egységben, így leszel majd egészségben.


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

A gyógyító szeretet útjában, lelked örömének megtalálásában vezetnek Rafaela Arkangyal kártyái:https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 


 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


11:11 – Az Univerzum rejtett üzenete

Novemberi energiák - Az angyalok fényének ölelése

Határtalan Vénusz - A béke, bőség, szerelem időszaka köszönt rád!

A hétfői nap Angyal üzenete - Őrangyalod segít Téged!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk