Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

2024 első Teliholdja – A szeretet gyógyító útja…

Hívd be életedbe a szeretetet és gyógyítsd meg az életedet.

Szeretem a Természet szellemének nemesen egyszerű tanításait. Mielőtt a virágok és fák újra virágot bontatának el kell engedniük a régi, megsárgult leveleiket. Le kell meztelenkedniük, s igaz önvalójuk teljességében állva meg kell mutatniuk zöld, virágos ruhájuk nélkül önmagukat.

Ilyenkor sokszor láthatjuk, érzékelhetjük az eltörött gallyakat, a magányosan álló törzset, melyen erőteljesen látszanak az élet viharainak, a zord időszakoknak a sérülései. Mégis, hiába mutatja meg a fa így magát, hiába tárja fel fájdalmait, mélységeit előttünk… semmit nem veszít abból a varázsból és ragyogásból, amivel virágzásával újra válaszol a nap sugaraira, Földanya tápláló erejére. Sőt! Mintha évről-évre magabiztosabban, erőteljesebben és fenségesebben állna előttünk. Hiszen meri élni a természet ciklusát, az élet-halál-átalakulás transzformáló erejét, melyben időről időre újjászületve a Teremtő ránk hagyott természeti szimbólumain keresztül üzeni meg számunkra is: a halál nem a vég. Hanem az átalakulás kapuja.


A mai Oroszlán Telihold fénye is erre hív minket. Szeretettel meztelenedni le önmagunk előtt, hogy elfogadjuk, magunkhoz öleljük a mögöttünk lévő út tanításait. Hogy elfogadva valódi érzéseinket értsük meg: bármilyen út is van mögöttünk, az ítélkezéssel, bűntudattal soha nem fogjuk megérteni annak a tanításait. De szeretettel fordulva önmagunk felé, felismerve a mozgatórugókat – melyek sokszor nem is a mieink, nem is vagyunk tudatosak a bennünket uraló energiák táncára -megértést kaphatunk, s így felszabadulást nyerhetünk. Szembenézve a minket háttérből mozgató erőkkel, öröklött energiákkal – tudatossá válva rájuk, megérthetjük: VÁLASZTHATUNK.

Mert választásra hív most a Hold ezüst sugara: önmagunk választására. Legmélyebb érzéseinkre, rég elfeledett értékeinkre – melyekről lemondtunk a világ sodrásában.

Mert nem kell, hogy elfogadjuk a világ ridegségét, nem kell, hogy elfogadjuk a becsukott szíveket, az anyagba menekült, s csapdájába zárt embereket.

Hisz a szívünk meleg szeretetről, örömről és könnyedségről álmodik. Gyermeki felszabadultságot vágyik! S az Oroszlán Holddal engedélyt kapunk, hogy újra kövessük, válasszuk ezt az utat.


Most van itt az idő mindent, ami nem okoz örömet elengedni. Itt az idő ezeket a mérgező helyzeteket, kapcsolatokat, szokásokat végleg letenni.

Számomra a legnagyobb öröm, amikor önmagam lehetek. Amikor elfogadnak, látnak és éreznek. Öröm, amikor valódi otthonomban vagyok: a Természetben. Öröm, ha jót eszem, jót olvasok, öröm, ha workshopokat tartok, öröm, ha megengedem, hogy az legyek, aki vagyok. Öröm, ha adhatok, szerethetek, öröm amikor olyan emberekkel vagyok, akik nem játszmáznak…

Tudd, hogy választhatod az örömteli létet: mondj igent magadra, s mondj nemet mindarra – mi ellopja a fényed…

Veled van az Oroszlán ereje, aki tudatosítja benned: ezért az örömért egyedül te felelsz!


Haniel Arkangyal, a Hold Angyala is emlékeztet: olyan életet élj, ahol követheted szenvedélyed, ahol táplálva van ez a szent erő – mert ez a Teremtés magja…ebből lesz fény, s bőséges, örömteli élet…Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

A gyógyító szeretet útjában, lelked örömének megtalálásában vezetnek Rafaela Arkangyal kártyái:https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Lehet, hogy egy kép erről: parfüm és szöveg


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


12:12 – Az Univerzum rejtett üzenete

Müller Péter: Van valaki benned, aki folytatni tudja a csatát

A mai nap dátuma 01.11. – A 111 energiakapuja nyílik

A vasárnapi nap Angyal üzenete - A Szentlélek fénye csodát tesz életedben!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk