Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

2024 üzenetei – Fényjelző lápások álmaid megteremtéséhez

2024 egy különleges lehetőségekkel teli év, ahol olyan lépéseket tehetünk ÖNMAGunk felé, melyek összeadódva elrepítenek minket a szívből vágyott, örömteli élethez.

Ahhoz, hogy ezekkel a lehetőségekkel élni tudjunk, nekünk kell tenni és cselekedni, ehhez szolgálnak iránymutatásul 2024 fényjelző lápásai, üzenetei:

1.Nézz szembe azzal, ami van


A világ káosza, amit látunk csak figyelemfelhívás saját árnyékaink megdolgozására. Hosszú évek elfojtása, a szőnyeg alá söprés vezetett oda, ahol most tartunk. Ideje kimondani, felismerni az igazságot. És megérteni: a mi felelősségünk belső isteni értékrendünk mellett dönteni. A gyógyulás csak úgy kezdődhet el, ha bele merünk nézni a tükörbe, felismerni, megnevezni, amit látunk, és megérteni, a mi sorozatos döntéseink, illetve nem döntésünk a valódi érzéseink mellett vezettek oda, ahol éppen vagyunk.

2.Menj mélyre – dolgozz a traumáidon

A fentről áramló isteni fény bevilágít a mélybe, a Lélekfánk gyökereihez. Itt vannak azok a gyerekkori-és családi traumák, amik a legtöbb önszabotázsért, a cselekvés hiányáért felelnek. Sajnos ezek nemcsak a miénk, hanem őseinktől is megörököltük őket. De te vagy az a csodálatos lélek, az a gyógyító, aki most önmagát gyógyítva elengedheti, átírhatja ezeket az ősi, áldozati hitrendszereket. De ez egyedül nem fog menni. Időt, energiát tehetsz most a gyógyulásodba hiteles, kompetenciával rendelkező segítőket, szakembereket választva. Ha ezt nem tesszük, az árnyaink továbbra is uralnak majd minket, kivetülnek a külvilágba, és rajtunk keresztül másokra. S így érnek vissza hozzánk…dörömbölve, ordítva: gyógyulásért kiáltva.

3.Tisztítsd az elméd hitrendszereit


A Teremtőtől értékes ajándékokat kaptunk teremtőerőnk megtapasztalására: érzéseink, gondolataink, tetteink teremtik a valóságunkat. Ahhoz, hogy a tett tiszta legyen és valóban teremtsen – meg kell tisztítanunk azokat a hitrendszereket, melyekkel folyamatosan ítélkezünk önmagunk – s így a világ felett is. Elválasztódva így az istenitől – a teremtés legmagasabb isteni rendjétől.

4.Ne folyasd el az energiáid

Valóban segíteni, adni akkor tudunk, ha azt a bennünk élő isten szolgálatával egységben tesszük. A lélek végtelensége mindenki isteni jussa: mindenkinek lehetősége van a fejlődésre, érzései, gondolatai meggyógyítására. Viszont azokat az égi ajándékokat, melyekért megdolgoztunk, s amivel mi is gyógyulunk, fejlődünk – a Teremtőnk nekünk szánta. Fizikai határok között, ezek nem tiszteletével az energia ne istenivé, hanem áldozativá válik. Ne vedd magadra a világ terhét, mert így nem gyógyító leszel – hanem olyan teremtő, aki a megmentő energiájával a kozmikus egyensúly miatt áldozatokat fog generálni maga köré. Őrizd saját egységed, egyensúlyod a test-lélek és szellem szintjén is.

5.Fókuszálj saját céljaidra


Csodálatos egyedi élettervvel érkezünk. Feladatunk saját tervünk, tapasztalási utunk megélése, saját céljaink elérése, melyek az anyag, a fizikai sík szintjén is valóra válnak.

6.Ne feledkezz meg a testedről

Ne ess abba a spirituális csapdába, mely megtagadja a test jól-létét. A test táplálása, öröme éppolyan fontos, mint a lélek tisztasága. Tápláld a tested, óvd és őrizd, hiszen ő a te elsődleges földi templomod.

7.Cselekedj


Tett és cselekvés nélkül a spiritualitás szintén csapdává válik, megrekesztve minket a valódi áramló fejlődéstől és változástól. Tenni és cselekedni azt jelenti, hogy leföldelem az égit – hogy energiát fektetek a lélek álmainak megteremtéséért: dolgozva a kapcsolataimért, önmagamért, céljaimért. Hogy azt lássam, éljem meg a fizikai világban – amit a lelkemben szeretnék. Ilyenkor egyensúly van: Menny és Föld között.

8.Nemesedj!

Önmagunkat képviselni, azoknak az értékeknek a mentén működtetni az életünket, melyekben hiszünk, magában foglalja a nemek kimondását is. Hiszen nemet kell mindarra mondanunk, melyek nem a miénk – legyen az hitrendszer, kapcsolat, kommunikációs stílus…bármi. Így leszenek valóban erősek, fényesek, energiával telik az igenek. És így jutunk el oda, hogy olyan világ vegyen minket körül, ami a szeretet virágaiból épül fel.Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Új Angyalkártya: Rafaela Arkangyal kártyái -  a gyógyító szeretet útja - beavatás az önszeretet ösvényébe - itt tudod megrendelni: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Nincs elérhető leírás.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Ariel Arkangyal összekapcsol a bőség áramlásával!

2018.01.31. – Eget rengető energiák: egyszerre lesz Vérhold, Kék Hold, Szuperhold és Holdfogyatkozás!

A pénteki nap Angyal üzenete - Oltalom alatt álltok

Megerősíti a kapcsolatokat a nevetés

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk