Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

A mai nap Angyal üzenete - Megérdemled, hogy a szíved boldog legyen!

Gyógyul a szíved és gyógyulnak az érzelmeid, s ez a gyógyulás új áldásokat és szeretetet hoz az életedbe. Angyalaid azt üzenik, hogy ideje elengedni a haragot, a dühöt, a félelmeket, melyek mérgezik a lelked és megbénítják életed. Ezeknek az érzéseknek az elengedésével helyet készítesz a szeretet számára, s ez belső erőd új szintjével kapcsol össze Téged - és elhozza az áramlás áldását, mely hozzád vonzza vágyaidat.

Itt az ideje, hogy segítséget kérj olyan szakemberektől, akik támogatnak ebben a gyógyulásban, akik végig vezetnek a gyógyulásod ösvényén - melynek végén öröm, könnyedség és belső béke vár.

Megérdemled, hogy a szíved boldog legyen, de a gyógyulásért tenni kell. Tégy most önmagadért! Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Új Angyalkártya: Rafaela Arkangyal kártyái -  a gyógyító szeretet útja - beavatás az önszeretet ösvényébe - itt tudod megrendelni: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Nincs elérhető leírás.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Őrangyalod üzente péntek estére - Gyengéden érints...finoman járj...

Ez volt 2015 legromantikusabb lánykérése!

10 jel, hogy empata vagy

Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.október 01 . ~ kedd

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk