Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

A Univerzum üzenete - Higgy az Ég kitartó segítségében

Gondolj arra a sok csodára, amelyben eddig részed volt az életben. Az Univerzum azt üzeni neked, hogy higgy az Ég kitartó segítségében. Pillanatnyilag hited ennek a záloga, fontos tehát, hogy erős maradj.

Akárcsak a képen látható angyal, te is azon vagy, hogy a mélybe ugorj hitedért. Az üzenet tehát az, hogy a hajad szála sem görbül közben, hisz végre szíved sugallatát követed, így nem marad el a jutalmad (még ha egyelőre nem is tudod, mi lesz az).


A döntés, amelyen gondolkozol, a helyes ösvény, feltéve, ha megőrzöd hitedet. Kitartó derűlátásod új lehetőségeket nyit meg számodra. Támaszra találsz, de csakis akkor, ha elűzöl magadtól mindenféle kételyt, mert ez lelassítja előrejutásodat. Esténként, elalvás előtt kérd őrangyalodat, hogy tisztítson meg a hitedet gyöngítő félelmektől. Reggelre kelve látni fogod, mint újul meg és erősödik hited. Ne feledd, minden lehetséges, csak hinni kell benne.  - Doreen Virtue Angyalkártya  - Ha szeretnél tisztábban kapcsolódni és angyali vezettetéssel meghallani a Lelked hangját, támogatnak Téged ebben az új Jóportál angyalkártyák, melyek csak nőknek készültek: RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI ÚJ NŐI ANGYALKÁRTYA - Kapcsolódj össze az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


November 23. - Nyilas Újhold - Nyitva az álmok kapuja!

Új Energia - A 7 PECSÉT Gyakorlata

Mai Arkangyal Tarot (08.26.) - Mihály Arkangyal - A pozitív változás ideje jön!

A hét energiája (09.30.-10.06.) – Lehetőség az átalakulásra!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk