Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

A vasárnapi nap Angyal üzenete - Fontos változás jön az életedbe!

Itt a tél, mely kaput nyit számunkra, egy olyan ajtót, melyen belépve nemcsak új lehetőségek nyílnak meg előttünk, hanem végleg magunk mögött hagyjuk életünk egy fejezetét. S az új ajtó előtt állva szívünket újra átjárja a remény és hit földöntúli érzése, s újra hinni kezdünk a csodákban!

Ám a változás transzformáló ereje bennünk tud megszületni, és utána nyilvánul meg a külső világunkban is. Ez a változás több területet is érinthet: a szerelmet, a lakhelyet, az anyagi helyzetünket, a munkahelyünket, és az emberi kapcsolatokat is. Valóban sorsformáló idők jönnek, s most minden vágy, mi szívünk legmélyéről szól - beteljesedhet!


Olyan energiák érkeznek most meg a térbe, melyek földöntúli erővel töltenek el, s már látjuk a kiutat, újra érezzük a kreatív energiákat és lelkünkkel összhangban kezdünk bele a megvalósító folyamatokba, melyeket siker koronáz. Sorsunk uraivá válhatunk, magunk mögött hagyva az áldozatszerepet, a kiszolgáltatottság érzését.

Az érzéseink felerősödnek ebben a hónapban és tisztán mutatják az új irányt. - Sándor Judit - Jóportál

Ha szeretnél tisztábban kapcsolódni és angyali vezettetéssel meghallani a Lelked hangját, támogatnak Téged ebben az új Jóportál angyalkártyák, melyek csak nőknek készültek: RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI ÚJ NŐI ANGYALKÁRTYA - Kapcsolódj össze az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Őrangyalaid üzenete Áprilisra – Kiemelt jelentőségű hetek jönnek – Válaszd a virágzást, bőséget!

2021.július 24. – Vízöntő Telihold – Pozitív fordulópont, Felszabadulás!

Merd elengedni a múltat...

A keddi nap Angyal üzenete - Mindennek a lehető legjobb vége lesz!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk