Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Decemberi energiák – Megajándékoz az Univerzum!

December hónapban esélyt kapunk, hogy lezárjuk a múlt terhes, visszahúzó energiáit, és tiszta lappal, fényes lélekkel, erős hittel lépjünk át 2024-be.

A novemberben felszínre törő negatív érzésekre, mélypontokra, a felszínre került múltbéli sebekre az Univerzum gyógyíre, segítő energiája ebben a hónapban megérkezik hozzánk.

Lehetőséget kapsz a valódi megbocsátásra: a téged mérgező érzések, múltbéli emlékképek elengedésére.


Tudatosságod, önmagadhoz való viszonyod javul, és megérted: a szeretet és a tisztelet saját határaid tiszteletével és önmagad szeretetével, az önmagadért való kiállással kezdődik.

Decemberben az Univerzum azt kéri tőlünk: találjuk meg belső békénket, engedjük el a mérgező gondolatokat, figyelmesen hallgassuk lelkünk hangját…és merjük átadni magunkat a Teremtőnek, az isteni tervnek. Engedjük el szerepeinket, és alakítsuk végre Önmagunkat az élet színpadán. Áramoljunk teljes hittel és bizalommal az Univerzum energiáival összhangban. Merjünk végre kiengedni életünk hajóját az élet vizére, és lovagoljuk meg azokat a hullámokat, amiket azért küldött a Teremtő, hogy fentre jussunk, áramoljunk és saját erőnkről tanuljunk.

Ez most az ész és a szív végső harca. - Ahol a szív nyer, a szív igazsága mutatja az utat.

Engedjük hát a most érkező csodálatos energiáknak, hogy kimossanak belőlünk mindent, ami negatív és nem szolgálja lelkünk fejlődését, és engedjük, hogy ezek az energiák elhozzák nekünk a béke, a gyógyulás és a végtelen lehetőségek csodálatos ajándékát!


Szeretettel: Sándor Judit ~ Engedd, hogy az Arkangyalok ereje neked is elhozza az Univerzum ajándékát, angyalártyáim segítenek az Arkangyalok csodálatos fényével, segítő erejével való összekapcsolódásra: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A csütörtöki nap Angyal üzenete – Az univerzális energiák kaput nyitottak neked

Elárvult orangutánkölyökért küzdenek a fővárosi állatkertben

Gyógyító mondatok – a gyógyulás zálogai!

A szerdai nap Angyal üzenete – BIZTOS FEJLŐDÉS

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk