Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Advent első hetének Arkangyala – Mihály Arkangyal kék lángja!

Elérkezett Advent első hete, pedig csak most ünnepeltük a tavalyi Karácsonyt. 2023 olyan volt, mintha egy időalagútban lettünk volna, ahol felfoghatatlan sebességgel rohanna el mellettünk az élet nevű filmünk, melynek képkockáit értetlenül, külső szemlélőként nézve, vesztünk el külső világunk illúziójának káprázatában.

Ez az év lélekpróbáló volt, melyben szellemi fejlődésünk méretettet meg. És a lecke nagy része még hátra van. Most szükségünk lesz minden tudásra, amit eddig magunkba szívtunk. Most szükség lesz arra, hogy az eddig tanultakat gyakorlatba ültetve felelősséget vállaljunk sorsunkért és elinduljunk azon a beavatási úton melyben önmagunk mestereivé válhatunk.

Advent első hetén Mihály Arkangyal tüzes kardja kék lángjával hozza el számunkra a megtisztulás és feloldás ajándékát.


Ez a nagyhatalmú arkangyal szeretné, ha tudnád, hogy az életben mindent az isteni rend és igazság mozgat. Az illúziók káprázatának kötelékei alól szabadít fel téged, és segít, hogy életed minden eseménye mögött -melyet igazságtalannak érzel – meglásd az isteni rendet, és megbékélj eddigi utaddal, lelkedben kapcsolódj a felsőbb hatalom szerető iránymutatásával.

Érdemes most visszatekintve leltárt készíteni, és őszintén bevallani önmagunknak hol hibáztunk, vagy épp mit tettünk jól…hogyan döntenénk újra, ha a szív útját követhetnénk…és mit tanítottak nekünk döntéseink. Mély felismeréseket, tanításokat hozhat ez az időszak, ha megértjük a történések mögötti leckét.

Mihály Arkangyal arra kér, ne figyelj most a világ zajára. Befelé fordulva, egy mély belső önismereti utat téve, visszatekintve eddigi utadra most olyan kincsekhez érhetsz, melyek támogatnak lelki fejlődésedben és isteni utad kiteljesedésében.

Engedd, hogy Mihály Arkangyal most valódi belső felismerésekre nyisson kaput. Engedd, hogy önvalódat megmutassa, engedd, hogy segítsen abban, hogy saját Fényedre ébredj.


Itt az ideje, hogy megértsd: felelős vagy önmagadért és felelősek vagyunk egymásért. Rajtunk áll, mennyi örömet hozunk önmagunk és a világ összes létezőjének életébe.

Itt az ideje, hogy felébredj az elválasztottság illúziójából és megéld a szeretet és egység felemelő erejét!

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál~ Ha szeretnél még szorosabb kapcsolatot Őrangyaloddal, és az Angyalokkal, akkor szeretettel ajánlom kártyáimat, melyek úgy lettek megalkotva, hogy élő kapcsolatot hozzanak létre közted és az angyali energiák segítő erejével és áldásával, amiket fizikai életedben is megtapasztalhatsz, ha elkezded a kártyákat használni - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A mai nap dátumának spirituális üzenete – 12.13.

A vékonybél betegségeinek lelki háttere

Álmatlanság a napokban

Minden nap el kell mondanom magamnak, hogy érdemes élni

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk