Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Őrangyalaid üzenete - Szerencsés végkifejlet közeledik!

Bár a mostani energiák kaotikusnak tűnhetnek, valójában magukban hordozzák a gyökeres változások lehetőségét, mely egy régi dolog lezárásán keresztül hozza el most az újjászületés áldását neked.

Legtöbbször arra gondoltok, hogy egy külső fizikai dolog változik meg: de valójában önmagadon belül tudsz most olyan mélyreható változásokat elérni, s ezzel együtt régi viselkedési mintákat elengedni - amik az önszeretet és öngondoskodás útjára vezetve téged, választásaidon keresztül alakítja majd a külső világodat is.

Szerencsés végkifejlet közeledik, bármilyen sötétnek és lehetetlennek is tűnik most minden, valójában lehetőséget kapsz arra, hogy kezedbe ragadd annak a lehetőségét: merre tartson életed kis hajója.

Fontos, hogy tiszta és egyértelmű szándék legyen most a szivedben: merre szeretnél tartani, mire vágysz, miben szeretnél önmagadon változtatni, s milyen körülmények tennének boldoggá.


Érdemes őszintén végiggondolni, miért vagy még mindig olyan helyzetekben, olyan kapcsolatokban - amibe nem tudod teljes hittel a szenvedélyed belerakni. Vagy miért gondolod: nem vagy méltó a legjobbra az életedben?

A hit ereje, a szeretet fénye, a remény sugara legyen veled és hozza el számodra a szerencsés fordulatot - amire oly régóta vágysz!

Szeretettel: Sándor Judit ~

Ha szeretnél tisztábban kapcsolódni és angyali vezettetéssel meghallani a Lelked hangját, támogatnak Téged ebben az új Jóportál angyalkártyák, melyek csak nőknek készültek: RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI ÚJ NŐI ANGYALKÁRTYA - Kapcsolódj össze az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


KARÁCSONYIG MÉG ODAÉR, UTOLSÓ RENDELÉSI HATÁRIDŐ: 12.21. 16:00 ÓRÁIG! EZEK A CSOMAGOK MÁSNAP (22-ÉN) KISZÁLLÍTÁSRA KERÜLNEK!

Nincs elérhető leírás.

Ha szeretnél még szorosabb kapcsolatot Őrangyaloddal, és az Angyalokkal, akkor szeretettel ajánlom kártyáimat, melyek úgy lettek megalkotva, hogy élő kapcsolatot hozzanak létre közted és az angyali energiák segítő erejével és áldásával, amiket fizikai életedben is megtapasztalhatsz, ha elkezded a kártyákat használni - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


5 csodatévő hely, ahol valóra válnak a kívánságok

25 Murphy – törvény a szerelemben! Ami mindig bejön!

A csütörtöki nap Angyal üzenete - A Jómód Angyala bőséget hoz életedbe!

Így szabadulj meg a mérgező érzelmektől!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk