Napi pozitív

Így történnek a csodák. Elszakítják a fátylakat és mindent megváltoztatnak, de nem engedik, hogy meglássuk, mi van a fátylak mögött.
Paulo Coelho

Őrangyalaid üzenete - Nyitva az álmok kapuja!

A mostani energiák nagy erőkkel dolgoznak, hogy eltöröljék a múlt visszahúzó programjait és egy tiszta, most mindent újra kezdhetsz és álmodhatsz feliratú ajtót nyissanak meg szíved vágyai előtt! 

Szükséges részedről egy határozott döntés. A felelősség felvállalásának tudatossága: kilépsz az áldozatszerepből és életed összes fájdalmát, csalódását már úgy adod tovább, úgy meséled el, mint lehetőségeket, melyek saját erődhöz, és az önmagadért való kiálláshoz vezettek el. 

A problémák, a kihívások, és a személyek, akik próbára tettek, nem szidni vagy szégyellni való dolgok. Hiszen megmutatták mennyire erős vagy és utat nyitottak számodra önmagad választására. Bármi is történt a múltadban, most új jövőt írhatsz magadnak.


A következő időszak uralkodó Arkangyala, Haniel, aki végtelen szeretettel szól hozzád, megerősítve a hitedet abban: Te is megérdemled, hogy az életedet örömben, szeretetben éld. És hatalmas erő van benned, mellyel -kérlek, hidd el-  szabadon dönthetsz milyen energiákkal töltöd meg az életed. Milyen embereket választasz az életedben, kiknek engeded, hogy hassanak rád.

Ha az elmúlt időben hajlamos voltál a dolgok sötétebb oldalát látni és pesszimistán állni a dolgokhoz, akkor most lélegezz fel, mert a dolgok most változnak, és könnyebben tudsz majd azokra a dolgokra fókuszálni, melyekért hálás lehetsz.

A következő hetek nemcsak  a lezárás, hanem az új kezdet és Új Világ energiáinak áldását hozzák el számodra, és, ha te is hajlandó vagy a szívedre hallgatva a szeretet útját választani, akkor beköszönt a nagy szerencse időszaka az életedben. Mert a legnagyobb szerencse az, ha képesek vagyunk minden történésre tapasztalási útként tekinteni és fejlődni, tanulni - egyre inkább nyitva meg szívünket önmagunk és az egész világ felé.

Nyitva az álmok kapuja - álmodj most örömöt, békét, szeretetet magadnak és az egész világnak! Merjetek most nagyot álmodni, valami merészet, és engedjétek meg a mostani energiáknak, hogy gyógyítsanak, felemeljenek és új távlatokra nyissanak ajtókat…


Szeretettel: Sándor Judit ~ Ha szeretnél még szorosabb kapcsolatot Őrangyaloddal, és az Angyalokkal, akkor szeretettel ajánlom kártyáimat, melyek úgy lettek megalkotva, hogy élő kapcsolatot hozzanak létre közted és az angyali energiák segítő erejével és áldásával, amiket fizikai életedben is megtapasztalhatsz, ha elkezded a kártyákat használni -

Új Angyalkártya: Rafaela Arkangyal kártyái -  a gyógyító szeretet útja - beavatás az önszeretet ösvényébe - itt tudod megrendelni: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 


Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Egy elveszett lélek 3 ismertetőjele

Csodák beteljesülésének mandalája - Add tovább

Ez a három kérdéses Tibeti Teszt sok mindent elárulhat arról, hogy ki is vagy valójában!

Számmisztika! Számold ki és nézd meg, hogy mit tartogat számodra a július!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk