Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

A hét energiája (11.20.-11.26.) – Az igazság fénye

Nem lehet tovább hárítani, időt húzni, halogatni, szépíteni a dolgokat- Az igazság fénye most bevilágít a legsötétebb helyekre is, így kénytelenek leszünk minden cselekedetünk, tettünk, összhangba hozni legmélyebb igazságunkkal.

Az igazság fényéhez kell igazítanunk kommunikációnk és minden cselekedetünk. Ha a kapcsolataink, és minőségeink kiállják az igazság fényének próbáját, akkor megmaradnak, és minket szolgálva segítik tovább fejlődésünk. Azonban most sok minden kerülhet a végső elengedés, kioldás fázisába.

Lelkünk legmélyebb rétegeiben kaphatunk most gyógyulást, melyek által elhárulnak az akadályok spirituális növekedésünk útjából.


Az arra fogékonyak és érzékenyek kapaszkodjanak a héten, mert rejtett energiák jelenléte lesz tapasztalható, új minőségű magasrezgésű energia érkezik a Földre, mely segíti az ébredés folyamatát, spirituális tudásunk elmélyítését és új szintre lépését.

Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra. (Weöres Sándor)– A mi feladatunk most megteremteni az egyensúlyt Ég és Föld között. A lelkiséget nem elég elméletben élni, a vágyakat sem…tettekre, cselekvésre kell váltani most mindent, mit eddig halogattunk.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Az Univerzum ajándéka – az egyik a Tiéd! – Nézd meg, mi van benne!

Teréz anya nyolc parancsolata

Szerencsét hozó japán istenségek – Add tovább a szerencsét!

A szombati nap Angyal üzenete – A legjobbat érdemled!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk