Napi pozitív

Így történnek a csodák. Elszakítják a fátylakat és mindent megváltoztatnak, de nem engedik, hogy meglássuk, mi van a fátylak mögött.
Paulo Coelho

2023. november 13. – Újhold a Skorpióban – A szeretet diadala!

Ez az év a gyógyulásról szólt, szívbéli és lelki sebeink gyógyításáról, és mély felismerésekről. Az Újhold mindig erős teremtőenergiával érkezik, és most elhozza nekünk a lehetőséget, hogy újra írjunk, újra teremtsünk mindent a szívünk tintájával és tollával írva.

Az Újhold energiája képes arra, hogy összekapcsoljon téged lelkeddel, felsőbb éneddel, és azokkal az igazságokkal, melyek képesek kijelölni neked azt az utat, ami a szeretet felé vezet.

Most engedd meg magadnak, hogy végre önmagad helyezd életedben az első helyre, nem önző módon, hanem valódi szeretettel, mely segítségével kijelölheted azokat a határokat, melyek belső békédet biztosítják.

Légy kedves és figyelmes önmagaddal, és add meg magadnak az egyik legnagyobb ajándékot: élj a szívedből.

Készülj fel arra, hogy az év utolsó két hónapja még sok meglepetést, váratlan fordulatot tartogat számodra, minden szívbéli tettet, cselekedetet, kinyilatkoztatást gyors történés követ, mellyel az égiek támogatnak téged abban, hogy arra menj, amerre a szeretet van.

Azok az emberek, és dolgok, amik támogatnak téged lelki utadon, és abban, hogy a következő szintre lépj életedben, most belépnek az életedbe. És azok, amik visszahúznak, most kilépnek…


Az érzéseink a Teremtőtől kapott csodás ajándék, melyek megbízhatóan kalauzolnak minket az élet útjain, tapasztalásokkal és fejlődéssel ajándékozva meg minket.

A Skorpió Újhold energiái segítenek abban, hogy felszínre jöjjenek valódi érzelmeink, nemcsak azért, hogy új utat mutassanak, hanem azért is, hogy új nézőpontot adjanak, és megértsük: az érzéseink nem mi vagyunk. Érzéseink iránymutatók. Tisztán mutatják az isteni terv irányát életünkbe: minek járt le az ideje, merre induljunk el, és mely utakat engedjünk el végleg, hálával a tapasztalásért.

A fájdalmak, félelmek is tanítanak és vezetnek minket. Megmutatják, hogy ideje változtatni, vagy épp felébredni saját erőnkre és kezünkbe venni életünk irányítását. Erőnk és lelki bölcsességünk a fájdalom tüzében edződik tökéletesre.

A világ része a fájdalom, a félelem, a sötétség. Nem tudjuk legyőzni, figyelmen kívül hagyni. De szembenézhetünk vele, felülemelkedhetünk rajta…és választhatjuk a szeretetet.


A Skorpió Újhold a Főnix minőségét hozza el most nekünk lehetőséget adva a gyógyulásra, újjászületésre, felemelkedésre és a szeretet diadalára!

2023 nehéz év volt, ahol szembe kellett nézni a saját bizonytalanságunkkal, félelmeinkkel, és egy darabjaira hulló világgal. De ez az Újhold emlékeztetni jött minket: az erőnkre, és arra, hogy a világunk darabjaira hullhat, de nem szabad megijednünk, ez az élet áramlásának, körforgásának része. Van erőnk, hatalmunk hamvainkból is újjászületni, és még erősebben, még nagyobb hittel a szeretet Új Világát megépíteni.

Hinned kell benne, hogy a benned élő fény ragyogása írja az előtted lévő utat, hogy mindent egy nagyobb terv mozgat. De vigyáznak rád, ránk.

Sok csoda vár most rád! Merj hinni szíved hangjának és merd követni azt! Az angyalok szeretettel köszöntenek és ünnepelnek téged a szív, a szeretet, az egység útján!


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Állatok – Égi üzenetek hírvivői

Tündérek gyógyító üzenete - Tündérek tüzének áldása, az öröm kapuját kitárja!

A hét energiája – Az átalakulás kapuja nyitva áll

Állj háttal a Napnak és lásd meg a Lelkedet!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk