Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

2023.november 11. - 11:11 Angyali Dimenzióportál-Csillagok áldása-Fénysorsod aktiválása

Az Angyalok égi csatornája nyílik meg most, egy szépséges Fényoszlop, mely magasabb dimenziók és égi segítők áldásával érint meg most minket, azokat, akik éljük és járjuk a fizikai és földi lét beavató útját.

Ezzel az angyali csillagérintéssel egy olyan beavató sugarat kapunk, mellyel lelkünk fejlődésének lépcsőjén egy magasabb szintre léphetünk. Ébredést hoz, emelkedést és változást. Ezek mind lehetőségek: az égi angyali kódok rendelkezésünkre állnak és mi döntjük el, hogy élünk-e velük. Minden ember éppen olyan mértékben kap hozzáférést ezekhez az áldásokhoz, amilyen mértékben járta az önbebavatás, öngyógyítás és önismeret útát ebben az évben.

A 11:11 angyali dimenzióportál a következő csillagáldásokat hozza el nekünk:

11:11 - Ahogyan fent, a szellemben, úgy lent a földiben. Isteni élettervünkhöz, fénysorsunkhoz kaphatunk most emlékeztetőt. Eljött a lélek álmainak megvalósulása, mely ötleteink valóra váltásán keresztül, aktív cselekvésen át tud megvalósulni. Mi vagyunk a HÍD ég és föld között.


11:11 - Fellebbennek a fátylak, az égi üzenetek most erőteljesen jelennek meg ismétlődő üzeneteken, álmokon, látomásokon keresztül. Finoman súg most az angyali világ. Felerősödő megérzések, lélekhang, intuíció.

11:11 - Szülessen valódi Fény, legyen Világosság. Saját fényünkhöz csak a sötétség beavató próbáján át érhetünk el. A megértés, elfogadás és ítélkezésmentesség erejével. Mi az, ami benned elfogadásért kiált?

11:11 - Sorsuralás, mesteri megnyílvánítás és teremtés. Erre mind csak akkor vagyunk képesek, ha ismerjük a bennünk élő valamennyi árnyat és fényt - s EGYségbe szerettük őket.

11:11 -Minden nap választhatsz, Isten gyermeke vagy, aki minden nap lehetőséget kap arra, hogy a szeretet, a fény útját járva emelkedjen a szeretet egységének megtapasztalásához, és megtalálja a békét, megélje a bőséget, és a teljességet itt és most.


11:11 - Felelősség. Te döntöd el merre mész, és hogyan cselekszel másokkal. Emlékszel-e arra, amikor másokkal cselekszel, hogy mi mind ugyanannak a Teremtőnek a gyermekei vagyunk…testvérek. Képes vagy-e úgy bánni másokkal, azt adni, amire te is vágysz? Képes vagy-e szeretni önmagad is, és nemet mondani mindarra, ami elvisz téged a belső békédtől, fényedtől?

11:11 - Erőd saját utad követésében van. Saját Fényed vállalásában - és félelmeid megismerésében, elfogadásában.

11:11 - Nem vagy egyedül, támogat az Angyali és Égi Világ!

Kívánom, hogy ezen a napon emlékezz csodálatos Fényedre, a Lelked tapasztalási útjára. Érj oda önmagad szeretetéhez, ne ítéld önmagad - és válaszd az örömmel, fénnyel szegélyezett utat.


Sándor Judit - Angyalmentor - JóportálAz Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


15 erőteljes állítás, mellyel boldogságot vonzol életedbe!

A pénteki nap Angyal üzenete - Megfizetett adósság!

Így hangolódj össze Isteni Éneddel!

A gyógyulás kopogtat az ajtódon – Engedd be!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk