Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

A szerdai nap Angyal üzenete - Új kapuk nyílnak, Isten útjai hívnak!

Az angyali világ harsonái most minden lelket ébresztenek! Ezek az égi harsonák, most Téged is figyelmeztetnek: eljött az idő, hogy meghalld azt a hangot, melyen keresztül Teremtőddel újra felveheted a kapcsolatot. Teremtőd érzéseiden keresztül szól most hozzád: ez a Lélek hangja, s most azt suttogja:

Eljött az idő! Új kapuk nyílnak, Isten útjai hívnak! Hogy belépj és vállald a Szent Tervet, mely megvalósítására lelked ebben a földi időben leszületett.

A lélek hangja kiált: kövesd a belső útmutatást. Bízz meg ebben a hangban, hisz csodás irányba vezet Téged, olyan utakra, ahol szíved örömével ölelheted magadhoz a Mindenséget!


A szeretet legyen a vezérlő fáklyád, ahol Lelked végre boldogságra talál. Új emberek, helyzetek, utak: teljesítsd be életcélodat!

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - JóportálHa szeretnél tisztábban kapcsolódni és angyali vezettetéssel meghallani a Lelked hangját, támogatnak Téged ebben az új Jóportál angyalkártyák, melyek csak nőknek készültek: RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI ÚJ NŐI ANGYALKÁRTYA - Kapcsolódj össze az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A szerdai nap Angyal üzenete – Imáid meghallgattattak, kérésed valóra válik!

A keddi nap Angyal üzenete – Csodálatos eseményekre és megoldásokra számíthatsz

A mécses fénye - Buddhista tanmese

8 jele annak, hogy valami nagyobbra vagy hivatott ezen a bolygón

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk