Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Bárhol is vagy, ott minden légy!

Nem az a legnagyobb baj, ha elkerüljük azokat a dolgokat, amiktől félünk, hanem az, ha kitérünk azok elől, amelyeket meg kell tanulnunk. Ha hajlandó vagy ránézni a sötétségedre, lámpásoddá is teheted csillagaid.

 

Legyél örökké diák! Egyedül az öregszik meg, aki úgy érzi, hogy eleget tanult, és nincs szüksége több tudásra. Maradj teljesen ébren, maradj tudatos, és folytasd a tanulást! Soha ne zárd be a tanulás ajtaját! Azon a napon, amikor bezárod, egóvá, egóddá válsz.


Soha semmi nem múlik el mindaddig, amíg meg nem tanította nekünk azt, amit tudnunk kell. Tanulj, és nyisd ki a Tudás Kapuját, erősítsd meg magad az Isteni Terv megértésében! Minél jobban tudatában vagy annak, hogy mi korlátoz téged, annál határtalanabbá válsz.

Sehová sem jutsz azáltal, amit megtanultál. A tanulás csak megértést jelent. Ha megértettél valamit, az még nem elégséges, ha nem aszerint élsz. Ez az egyetlen titok.
Az úton előrehaladt (tanítvány) és aközött, aki egy helyben áll, az a különbség, hogy az előző aszerint él, amit megtanult.

Próbálj eszerint élni: Fejezd ki a tisztaságot mindennapi életedben, makulátlan természetedben, gondolataidban, szavaidban, vágyaid és belső indítékaid mintáiban! Gyakorold azt, éld azt, sugározd azt! Te vagy az Igazság, a Legfelsőbb Valóság. Fejezd ki ezt az Igazságot! Az életed ne legyen ellentmondása annak, ami vagy! Légy az, ami vagy! Ez a közvetlen út az isteni élethez, hogy isteni legyél gondolatban, szóban és tettben.

A legfontosabb napi gyakorlat az isten-orientált, istenien megélt élet, ahol minden cselekedetet, gondolatot és szót áthat az isteni minőség.


Legyél győztes a körülmények felett! Még akkor sem hagyd el ezt a belső tudatosságot, amikor dolgozol! Erősítsd meg ezt minden pillanatban, mindenben, mindenhol! Légy elméd, vágyaid legyőzője és sorsod ura; mert te vagy a Mester.

Ha egy erényt tökéletesítettél, a többi jön magától. Ha istenhasonlóvá válsz, és az Isteni Erőkkel egyre inkább kapcsolatba kerülsz, az összes erény lakhelye leszel, a szentírásokban leírt összes erényt elsajátítod.

Fejleszd ki nemes jellemed, és járd a jók és a tiszták útját, az Igazság, a tisztaság és a jóság útját, és haladj a rád váró dicsőséges cél felé! Ez elsőszülött jogod, amelyet ebben az inkarnációdban igényelhetsz és megtapasztalhatsz. Ne halaszd el! Tedd ezt és légy mindig Fent!

Taníts másokat kinyilvánított tetteid példájával, de ne ítéld el azokat, akik még sötétben vannak!


Késmárki László:Az önbeavatás kulcsa Az Élet Mesterének nagy könyve Ankh kiadó 2023.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A pozitív lét második dimenziója: a pozitív érzés

Újabb magyar kisfilm arat a Facebookon

2022.07.22. – Nap az Oroszlánba lép – Vállald erődet, éld saját sorsodat!

A mai nap dátumának spirituális üzenete – 02.27.

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk