Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

A hét energiája(11.06.-11.12.) – Most mindent megváltoztathatsz!

Az év egyik legjelentősebb hetéhez érkeztünk, a héten érkezik ugyanis annak a hatalmas erejű dimenziókapunak a beavató sugara, ami az új sorskör kezdetét nyitja meg nekünk.

Nemcsak azoknak, akik eddig mélyen dolgoztak önmaguk megváltoztatásán, hanem mindenki számára olyan lehetőséget hoz, hogy elinduljon befelé, és egy mély belső alkímiai folyamattal érjen el önmaga felszabadításához.

Akik ebben az évben mély belső munkát végeztek, azokról most a végső láncok és béklyók esnek le, amik meggátolták eddig abban őket, hogy előre tudjanak indulni és meg tudják élni a lelkükbe írt isteni tervet.

Azok, akik most engedelmeskednek az élet hívó szavának, amit sokszor valamilyen kényszer nyomása indít be (belső feszültség, párkapcsolati probléma, betegség stb.), azok is számíthatnak arra, hogy a következő időszakban olyan lehetőségek, ajtók nyílnak meg, melyek felgyorsult üzemmódban segítik hozzá őket ahhoz, hogy önmagukból kitisztítsák a korlátozó mintákat, hitrendszereket.


Befelé figyeljünk, felismeréseket, összefüggéseket, ismétlődő mintákat láthatunk most meg az életünkben, amiket őseinktől, előző életből hozunk. Már a felismerés is gyógyító erejű! De érdemes most segítséget kérni kompetens szakemberektől, hogy el tudjuk engedni a sejtszinten is rögzült traumáinkat, negatív mintáinkat.

Az a munka, amit most önmagunkban, önmagunkért kezdünk el sokszoros gyógyító erővel ér fel – szóval még nem késő! Egyébként sosem késő, hiszen mindenki saját ütemében fejlődik.

 Ezek a kiemelt gyógyító erők egészen november végéig lesznek velünk.

Kérlek, hogy most önmagad bírálata, hibáztatása nélkül bűntudat nélkül engedd el azokat a kapcsolataidat, amik nem a szeretetből működnek. Ahol jóindulattal kritizálnak, ahol nem fogadják el a határaid, ahol meg akarják mondani hogyan élj, hogyan létezz, ahol erőszakosan akarnak irányítani, ahol nem fogadják el a határaidat, ahol csak kihasználnak, energiát vesznek el tőled – kérlek, zárd le ezeket a kapcsolatokat!


Önmagadra, a saját értékrendedre mondj igent! Senki nem éli az életed, nem ismer Téged – egyedül Önmagad kövesd!

A most induló erőteljes energiák a megmentői – áldozati energiákat jöttek tisztítani.

Befelé figyelj és csak olyan helyzetekre, emberekre, kapcsolódásokra mondj igent, amikkel együtt rezeg a lelked. A megfelelés rossz tanácsadó. Ahol azért teszel vagy nem teszel meg valamit, hogy valakit ne veszíts el, az nem a te helyed. A szeretet a boldogság az öröm egy energia. Pontosan érzed, tudod kivel és mikor van meg és mikor nincs.

A függőségi kapcsolatok ideje lejárt. Nem áldozat vagy. Nem is energetikai tápláléka másoknak.


Értékeld magad és kövesd a belső hangodat!

Sándor Judit - Angyalmentor - JóportálAz Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Égi üzeneteket hoz a Merkúr, az Istenek hírnöke!

2018.október 2. – Az Őrangyalok napja

November különleges energetikai napjai

Az alma 5 misztériuma – ősi szokások almával

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk