Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

November 4. - Irányt vált a Szaturnusz – Eljött a pillanat, amire vártunk!

November egyik sorsfordító pillanatához érkeztünk ma - épp a Tízmilliószoros napo-  a Karma Ura, az Univeruum Nagymestere direkt mozgásba vált.

Ezzel egy új rezgéshullám indul útjára az Univerzumban, hogy segítsen minket lelkünk fejlődésében, és a következő szintre lépésben, hogy egyre tudatosabbá váljunk saját lelkünk üzeneteire és életfeladatunkra.

A karmikus leckék felerősödnek a következő hetekben, de erre most nagyon fontos, hogy ne büntetésként tekintsünk, hanem egy lehetőségként a tanulásra, a még bennünk működő ismétlődő negatív mintázatok kijavítására és feloldására.

Visszahúzó, erőnket elvevő karmikus kötelékek oldódnak most fel, és gyógyulnak a szeretet fényében. Ismerős az érzés, amikor minden ismétlődik az életedben, csak a szereplők mások, de te mindig ugyanabban a csapdában érzed magad? Mindig ugyanazon típusú emberek és helyzetek köszönnek vissza rád? Most ezek alól a karmikus minták alól kaphatunk feloldozást, hiszen most az égi energiák támogatnak minket abban, hogy megértsük a lecke lényegét, és ráébredve saját erőnkre tudatosan tudjunk kikerülni a lecke ismétlése alól.


Fontos, hogy tudd: ezek a karmikus leckék nem büntetések, a te tanításod, fejlődésed szolgálatára jöttek, hogy segítsenek ráébredni arra: ki is vagy valójában.

A leckék üzenete és megértése csak saját lelked fényében születhet meg, helyetted senki nem érezheti meg az összefüggések, ismétlődések rejtett üzeneteit.

Sorsfordító időket élünk, minden lélek saját felelőssége most, hogy megértse az Univerzum neki szánt üzeneteit.

A következő 2 hét nagyon aktív, tanító időszak lesz, kérlek, hogy figyelj a következő eseményeknél:


-múltbéli személyek felbukkanása: figyeld miért jönnek, mit üzennek

-konfliktusok megjelenése, melyek egész életedben kísértek

-új helyek, új emberek megismerése, melyekkel mintha már találkoztunk volna

-régi ajtók zárulnak be, kapcsolatok szakadnak meg


Mit tehetsz, hogy teljesítsd a karma leckéjét:

-válts szemléletet, kezeld máshogy a konfliktusokat

-vállalj felelősséget önmagadért, határaid kinyilvánításáért

-ne vegyél túl személyesnek semmit


-emlékezz, hogy minden lélek a fejlődés útját járja, és lelke fénye felé tart, ne ítélkezz, legyél türelmes magadhoz és másokhoz is

-légy nyitott, próbálj ki új dolgokat, gyógyítsd a lelkedet

Most tiéd a döntés, hogy a múlt sebei, fájdalmai, programjai, tapasztalásai szerint éled az életed, vagy pedig a szeretetet választod, és egy fényes szép új világot építesz.

Az élet játékában minden lélek hibázik, és hozhat rossz döntéseket, követhet el önmaga és más ellen „bűnöket”. A lényeg, hogy mihez kezdünk ezekkel: tagadjuk, vagy felismerve elindulunk önmagunk fénye felé a változás útján. A szeretet őszinte, a szeretet kegyelmes, de a szeretet igazságos is, és mindig esélyt ad a gyógyulásra, változásra. Válaszd a szeretetet. Önmagad felé és mások felé is.


2024 tavaszáig esélyt kapunk most  karmikus leckéink és önmagunk, lelkünk megértésére. Nem mondhatom meg ki mit tegyen, én törekszem arra, hogy jobb ember legyek, hogy a fényt, szeretetet válasszam minden pillanatban…

Kívánom minden Kedves Olvasónak a Fény, a Szeretet, a Teremtő Áldását! Az Angyalok fénye és szeretete ragyogja be a következő napok minden pillanatát és segítsen minden lelket ahhoz, hogy a következő szintre lépjen lelke fejlődésének útján!

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


2018.09.06. – Irányt vált a Szaturnusz – A pozitív átalakulás lehetősége!

A mécses fénye - Buddhista tanmese

Heti Angyali Üzenet – Bizakodj, mert hatalmas lehetőségek várnak rád!

A hét energiája (09.09.-09.15.) – Univerzális gyógyító energiák áradása!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk