Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Tízmilliószoros nap: November 4. - Sorsfordító naphoz érkezünk!

Már most kezdj el készülni november hónap angyali sorsfordító napjára! Mutatjuk hogyan tudnak most támogatni Téged az Arkangyalok.

November 4. nemcsak azért különleges nap, mert Tízmilliószoros, és ilyenkor, ahogyan már nagyon sokszor leírtuk minden tudatosan végzett teremtőgyakorlat, meditáció, energiamunka, tett, érzés és gondolat tízmilliószoros erővel hat.

Hanem azért is, mert egy olyan tanulási ciklusnak a végéhez érkeztünk, ahol visszanézve a tavaly november óta elkezdődött lavinaszerű átalakulást, erőteljes történéseket, amik lehettek negatívak és pozitívak is, de mind azzal a céllal érkeztek, hogy felrázzanak minket és kimozdítsanak a megrekedt élethelyzetekből.

Ami tavaly kezdődött, az ebben az évben hatványozódott: idén még erőteljesebb lökést kaphattunk, még tisztább üzenetekkel bombázott minket az Univerzum, hogy ugyan vegyük már észre, melyek azok az ősi karmikus, előzőéletbeli és generációs minták, amiket már meghaladtunk, amiknek elengedésére most esélyt kaptunk.


Mert bizony most válaszúthoz érkeztünk, új teremtéskört indíthatunk el, elengedve az áldozati karma visszahúzó lenyomatait, hogy egy könnyedebb és örömtelibb életet írjunk magunknak.

Éppen ezért, mielőtt belevágnánk a holnapi teremtésbe, álmodásba, vizualizálásba, még előtte javaslom, hogy végezzük el ebből a nagyon egyszerű 3 lépésből álló angyali gyakorlatot:

Egy csendes fél órában gyújts egy fehér gyertyát. Kapcsolj nyugtató zenét. Vegyél magad elé egy füzetet és egy tollat. Minden egyes angyalhoz intézett kérés előtt lélegezz mélyeket és fókuszálj a mellkasod közepére…

1.lépés – MEGÉRTÉS


Támogató Arkangyal: Jeremiel Arkangyal

Kérlek Jeremiel Arkangyal támogass, hogy megszülessen bennem a Megértés Ereje, mellyel a múltamban ismétlődő történések gyökerét megértem. Mutasd meg mik azok a működések, cselekvési minták, hitbéli visszahúzó erők, melyek elválasztanak attól, hogy a következő szintre lépjek életemben és tettekre váltsam a lelkem igazságát.

Majd írd le a benned felmerülő érzéseket, gondolatokat, összegezve az elmúlt időszak történéseit tanításait.

2.lépés – ELENGEDÉS


Támogató Arkangyal: Mihály Arkangyal

Kérlek Mihály Arkangyal mutasd meg hol vannak jelen az életemben azok a visszahúzó erők, kötelékek, energiák, amik megakadályoznak abban, hogy a félelmek helyett teljes hittel a szívemben cselekedjek az isteni utamért. Segíts felismernem hol korlátozom önmagam, hol szabotálom a sorsomat, hol ragaszkodom még mindig a régi energetikai minták fogságához?

Majd írd le érzéseid alapján, hogy milyen dolgokat, helyzeteket, szokásokat, félelmeket, függőségeket szeretnél elengedni.

3.lépés – EMLÉKEZÉS


Támogató Arkangyal: Chamuel Arkangyal

Kérlek Chamuel Arkangyal segíts emlékeznem a Lelkem tervére, segíts emlékeznem milyen lehetőségeim vannak, milyen ajtók nyílnak most számomra, melyeken belépve valódi szívbéli álmaimhoz érhetek? Kérlek adj nekem pontos víziót legmagasabbrendű isteni sorsomról.

Majd írd le, hogyan képzeled magad egy valóban könnyed, örömteli, szívből-szeretetből megélt életben. Kiket látsz magad körül, milyenek a körülményeid, hogyan érzed magad, hogyan telnek a napjaid?

A válaszaidat olvasd vissza, és figyeld meg milyen tett, cselekvés, jövő képe bontakozik ki előtted.


S a holnapi Tízmilliószoros napon a szívedben megérzett jövő képe legyen a fókuszod és vizualizációd középpontjában. Teremts szívből. Teremts a Lélek fényének erejéből. - Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A mai nap dátumának spirituális üzenete – 05.05.

Hétvégi Angyal tarot – Itt az idő, hogy vállald erőd, és felelősséged!

Mi teszi boldoggá a férfiakat?

A vasárnapi nap Angyal üzenete – Jó úton jársz

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk