Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

2023.10.31. – Mágikus nap - Az év legmisztikusabb éjszakája

Samhain egy ősi kelta ünnep, ami október 31-én este sötétedéskor kezdődik, és november 1-én reggel végződik.

Ezen az éjszakán a látható és láthatatlan világ közötti fátyol elhalványodik, feloldódnak a határok. Újfajta energiák működnek, melyek nemcsak a láthatatlan világgal kapcsolnak össze minket, hanem lényünk legősibb részével is. Ahol minden egy: múltunk, jelenünk jövőnk. Őseink története és sajátunk eggyé válik.

Ennek a napnak az energiái segítenek, hogy szeretettel engedjünk el régi dolgokat. Hogy emlékezzünk őseinkre, és azokra a lelkekre, akik bár nincsenek velünk, mégis a részeinkké váltak. Adjunk hálát őseinkért, és minden tanításukért: hisz nélkülük nem lehetnénk azok, akik most ebben a pillanatban vagyunk.


Hálával teli szívvel zárjunk le, engedjünk el, bocsássunk meg ezen a napon…és szabaduljunk meg minden lelkünket mérgező negatív energiától.

A lélek halhatatlanságára emlékeztet ez az este, minden élő örök fényére, mely soha nem veszik el, csak egyik létformából egy másikba alakul át. Az egység, az egymáshoz kapcsolódásra emlékezés ideje ez, és a hálaadásért, mindenért, amit eddig kaptunk. Beleértve a leckéket és nehézségeket is.

Intuíciónk fokozódik ma este, és könnyen kapcsolódhatunk lelkünk esszenciájához: a végtelen, feltétel nélküli szeretet mindenhol és mindenkiben létező forrásához.

Gyújtsatok ma gyertyát, találjatok lelketek belső igazságára, és fényére. Fogadjátok a fentről jövő üzeneteket, kapcsolódjatok a fényben. Védelemért mindig hívjátok magatok mellé Mihály Arkangyalt! 


Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Ha készen állsz, arra, hogy kapcsolódj az Égiek Csodálatos Világával, és érzed szívedben a hívást, akkor szeretettel várlak az Arkangyalok Beavató Ösvényén, ahol megtapasztalhatod az Angyalok Világának csodálatos energiáit.

Kapcsolódj össze az Arkangyalok Fényének Erejével, hogy befogadd életedbe az Arkangyalok segítségét és elfogadd égi ajándékaikat, melyeket számodra hoztak: https://joportal.hu/online-workshop


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Élő mágnes vagy!

Mihály Arkangyal üzenete - Az Új Világ Benned születik

6 pozitív megerősítés, amit minden reggel mondj el magadnak!

2021.09.09. - 9:9 A tisztulás és spirituális emelkedés energiakapuja nyílik

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk