Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Október 28- Telihold és Holdfogyatkozás –A pillanat, amikor megváltozik minden…

Ez lesz az a Telihold, amit senki sem hagyhat figyelmen kívül! Elsöprő erővel érkezik a Telihold, lelkünk legmélyéről hívva elő valódi érzelmeinket, szembesítve minket szívünk igazságával, lelkünk valódi vágyaival, és mindennel, amit eddig tagadtunk...mindennel, ami visszatart minket attól, hogy végre előre lépjünk az életünkben.

Az érzések ereje fog győzedelmeskedni az elme racionalitásával szemben, az ész és szív küzdelme jön most, mely sokunkban okozhat feszültséget. Hatalmas erők, energiák feszülnek egymásnak, mert ez a Telihold nem finomkodik, és nem tűr meg semmit, ami hazug, ami mesterkélt, mindent eltávolít, ami akadályát képezik annak, hogy az isteni utat járjuk, szívünk tiszta vágyait szolgálva, lelkünk valódi hangját követve. A részleges Holdfogyatkozás nálunk is látható 21:34 perctől egy órán keresztül.

Kérlek, hogy ezekben az időkben légy nagyon tudatos, és engedd, hogy a szíved hangja elérjen hozzád, engedd, hogy belső fényed vezessen, és fókuszálj a békére, találd meg a középpontodat és fordulj türelemmel önmagad felé és mások felé is.

Igazságokat mutat, sorsokat köt össze, találkozásokat rendez, felszabadít és eltakarít mindent az útból. Mert ez most az isteni igazság pillanata. Az érzéseké, az energiák rezgésének valódi tánca, melyek igazsága mindig körbeér és az Univerzum isteni rendje szerint formál mindent, valódi sorosod szerint!


Az energiák hatására a szívcsakránk nyílik és tisztul, fel lehet készülni az érzelmi hullámvasútra, és érdemes most önmagunkon dolgozni: fájdalmakat, sérelmeket elengedni…és megbocsátani! Most elsősorban önmagadnak: hogy hagytad, hogy nem léptél ki, hogy tudtad, érezted, mégis belementél, mégsem húztál határt, inkább önmagad bántottad, minthogy másokra mondj nemet. Nem tisztelted saját magad, időd, energiád.  Olyan energiaportálok nyílnak most, melynek köszönhetően minden félelmet, fájdalmat, önvádat, haragot, ki nem mondott igazságokból eredő fájdalmat engedhetünk el.

Hogy tisztuljon a kapu, a szív, mely a feltételnélküli szeretet és egység állapotába vezet és emel minket.

Sorsszerű történések előszobájában állunk. Merjünk belépni ezen az ajtón, és merjük megengedni az Univerzum energiáinak, hogy vezessenek, vigyenek minket. Engedjünk most el minden kétséget, félelmet, irányítási vágyat és engedjük meg végre önmagunknak valódi érzéseink megélését, a szeretetet. Tisztítsuk meg szívünket, mert ez az a kapu, amin keresztül új világba léphetünk…ledobva illúzióink és félelmeink láncát.

Érkezzünk meg önmagunkhoz, és egészséges határokat húzva érezzük végre otthon magunkat a világban, ahol szeretnek, védelmeznek, figyelnek ránk…és mi is másokra.


Vedd körbe ezen a napon magad a szeretet átölelő, puha rezgéseivel. Törődj magaddal, figyelj másokra, és válaszd minden pillanatban a szeretetet.

Néhány napja láttam egy filmet, Szerencsés ember címmel, melyben a főhős, aki szegény családból jön, mérgező, elnyomó szülők gyerekeként, álmodik egy nagyot, kilép a családi mintából, és elvárásokból, elindul saját útján, és ezáltal csodálatos lehetőségek találnak rá. Rátalál a szerelem, a gazdagság, még a hírnév is, de az utolsó pillanatban a gyermekkori sérülései hatására dacból, és a szüleinek való megfelelési vágyból eldob mindent. És a boldog, sikeres élet helyett, végül egy elmagányosodott, boldogtalan emberi sors képe tárul elénk.

Mennyi minden lehetett volna, ha az örökölt, családi mintákat meg tudja haladni. Ha a múlt helyett előre néz, és önmagát a szíve hangja alapján, nem világi gyökerei alapján határozza meg. Ha az energiákat előre engedi folyni, és nem visszatekint a múltba, kergetve egy sosem volt boldogság árnyait…

Ez a Telihold nagy erővel érkezik. Most minden visszahúzó mintát feloldhatsz, elengedhetsz. Arra biztatlak, hogy merülj most mélyre....és engedd, hogy a sötétből születő fény: szíved ragyogó világossága mutassa meg neked ki vagy valójában! Mert csoda vagy, kincs vagy. Több, mint, aminek hiszed magad. Engedd, hogy előtörjön valódi szépséged, és engedd, hogy szíved fénye mutassa az utat… Mert ezen az úton öröm, fény, szeretet, bőség, egészség vár rád.


Áldott utazás, áldott felismeréseket:

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Ma van a boldogságod napja!

A szombati nap Angyal üzenete – Szűz Mária: Várd a csodát!

Olykor meg kell halnunk, hogy élhessünk!

Nézd meg, hogy milyen ajándékot kaptál születésedkor az égiektől!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk