Napi pozitív

Így történnek a csodák. Elszakítják a fátylakat és mindent megváltoztatnak, de nem engedik, hogy meglássuk, mi van a fátylak mögött.
Paulo Coelho

A hét energiája(09.18.-09.24.) - Nyitva a változás kapuja

Minden lélek hatalmas segítséget kap most az Univerzum csodálatos energiáitól, hogy belépjen azon a kapun, melyen áthaladva már semmi sem lesz a régi...

Lelkünk rezgése, és teljes tudatosságunk emelkedhet most egy olyan szintre, ahová elérve nem marad más, csak a lélek valódi fénye.

Most valóban lehetőségünk van fordítani sorsunk kerekén, és valóra válthatjuk szívünk vágyait. Szívünk igaz vágyait, melyek a Teremtő akaratával egységben léteznek.

Érdemes ezért minden álarcot, minden szerepet félretéve őszinte válaszokat hozni fel lelkünk mélyéről arra a kérdésre: „Ki vagyok én?”.


Mert ebből indul minden, és csak az erre adott valódi válasszal összhangban lévő célok, tettek és tervek hozhatnak csak lelki békét és boldogságot.

Nyitva a változás kapuja. Melyen belépve valódi önmagadra találhatsz és egy olyan életre, ahol önmagadat ismerve, elfogadva és szeretve vonhatod életed köré a szeretet fényburkát.

Talán soha nem volt még ekkora a tét… hisz most önmagunkhoz és valódi erőnkhöz érhetünk el.

Eseménydús napok jönnek, tele leckékkel, kihívásokkal…de mégis láthatatlan kezek emelnek fel és ringatnak minket a nyugalom tengerén, hogy belépjünk ezen a kapun, hogy emelkedjünk, fényesedjünk és találjunk önmagunkra és egymásra a szeretet fényesen ragyogó terében.


„Aki kifelé néz, álmodik. Aki befelé néz, fölébred.”- Carl Gustav Jung

 Áldott ébredést…  - Sándor Judit - Angyalmentor - JóportálAz Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Müller Péter: Azt kapod, amire lelked húrjai rezonálnak

Most figyelj belső hangodra…

3 lépés, hogy pénzt vonzz gyorsan életedbe

Akárhol is vagy, légy ott teljesen!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk