Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

Őrangyalod üzenete - Életed új és csodás irányt vesz!

Az Univerzum isteni rendjében és a Te életedben is a legbiztosabb dolog, maga a változás. Ha ez az üzenet elér hozzád, azt jelenti, hogy ritmust vált az életed, új és csodás utak lehetőségét nyitják meg számodra az égiek. Az energiáid megsokszorozódnak és teremtőerőd felgyorsul - jól figyelj hát a következő időszakban, hogy minek adsz energiát: mit gondolsz magadról, céljaidról, milyen cselekvést, szavakat teszel bele a térbe - mert a most elültetett magokból táplált szívbéli vágyak fénysebességgel tartanak feléd.

Az életed most olyan irányt vehet a belerakott energiáknak köszönhetően ( ez a Te cselekvésed), melyek új csodás kalandokhoz vezetnek el.

Ne tétlenkedj és ne ülj a babérjaidon, ha van egy terved, célod, álmod, akkor most vágj bele, tegyél érte! Bármekkora lépést tegyél is most önmagadért és isteni célodért, az Univerzum a százszorosát teszi feléd, és azért, hogy elérd, amit szeretnél.


Kapcsold be az öveket! - Hihetetlen változások közelednek feléd! - Sándor Judit - Angyalmentor - JóportálAz Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A keresztcsonti csigolyák fájdalomkörei, érzelmi programjai, tanulási feladatai

A szombati nap Angyal üzenete – Mi, angyalok a Teremtődtől hozunk ajándékokat

Nathaniel Arkangyal Fényhozó Áldása – Gyógyít és felemel

2017. december 20.: A Szaturnusz jegyváltása – A jövőnk megérkezett

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk