Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Őrangyalaid üzenete - Sorsdöntő irányváltás

Most sorsdöntő irányt vehet életünk: magunk mögött hagyjuk múltunkat és újjászületünk a Nap energiáiban, vagy továbbra is halogatunk, és megrekedünk egy olyan energiaszinten, melyet lelkünk már rég túlszárnyalt, csupán elménk félelmei kötnek még minket meg, akadályozva ezzel szárnyalásunkat.

Most fontos, hogy kinyilvánítsd: mi az irány, mi az új, és mi az, amit magad mögött hagysz, mi a múlt.

 A Nap tüzes energiái hozhatnak most nekünk feloldozást és megtisztulást a múlt terhei alól. Hagyd, hogy a tűz ereje tisztítson meg mindent körülötted, és engedd szabadjára erődet, bátorságodat, és kiáltsd bele az Univerzumba:

"Most felelősséget vállalok életemért, én irányítok, igen-t mondok a változásra és vállalom az új utat! Teljes szívvel vállalom, és megcsinálom!"

Helyezd most szíved középpontjára kezedet és kérd meg Teremtődet, az Univerzumot vagy amiben hiszel, hogy vezessen téged, és hangosan szóljon hozzád jelezve merre van Lelked útja. Kérd a vezettetést egy olyan útra, ami a lehető legnagyobb jót hozza neked és az Univerzum összes létezőjének!

Kiemelkedő napokat élünk, kiemelkedő időszakot. Valóban lehetőséget kaptunk egy Új világra... ha azt hiszed ez az Új világ egyszer csak megérkezik és itt lesz, akkor tévedsz. Ezt az Új világot én teremtem, és Te. Te, aki olvasod ezeket a sorokat. A szeretet mindennapi választásával teremthetjük meg, a szívünk egymás felé nyitásával...ebbe az Új világba egy út vezet, mégpedig Szíved kapuján át. Minden pillanatban választhatsz: a szeretet és a félelem között. Az egó tévképzetei és az isteni út igazsága között.

A tűz ereje és energiája hatja még át a mostani napokat. A tűzé, mely egyszerre éget, vagy ad meleget, de mindenképp változást hoz és Fényt. A tűzé, mely egyszerre pusztít, de ugyanakkor lehetőséget ad valami újnak az építésére. A tűzé, ami bevilágít a legsötétebb helyekre is, hogy megmutassa: mit kell még magadhoz ölelve, elfogadva meggyógyítanod, hol vannak a legmélyebb sebek, amiket életek óta hordozol.

Kérlek, hogy a következő időszakban törődj többet önmagaddal, kapcsolódj többet a benned élő Fénnyel. Légy bátor, és bármi is jön fel a sötétből, a mélyből: engedd, hogy tanítson, hogy esélyt adjon arra: önmagad szeretetéhez érj. 


Az élet, az energia utat tör és megállathatatlanul tör előre, most valami végérvényesen átalakul. Ehhez az átalakuláshoz pedig az Univerzumnak szüksége van arra, hogy a középpontodban légy. Bármi is legyen kívül, bármi is történjen kívül: a Te világod akként alakul, ami a szívedben van.

Kívánom, hogy legyen erőd, hited emlékezni erre, és a minket körülvevő látszólagos sötétségben teremtsük meg közösen a Fény emlékezetét szívünkben..

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj a Forrás Benned Élő Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Márciusi energiák – Új kaput nyit Neked az Univerzum – Lépj be rajta!

Az éber jelenlét segít a felemelkedésben és a minőségi életben

A pénteki nap Angyal üzenete - Angyalod előre látja, mi vár rád,és azt üzeni, hogy csupa jó!

A mai nap dátuma 01.11. – A 111 mágikus energiakapuja nyílik

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk