Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

A hét energiája - Felkészülés a belső újjászületésre

Végső átalakulásban vagyunk, amikor elkezdődött ez az év, akkor megkaptuk az iránymutatást az Angyaloktól: ez a belső átalakulás éve, a Lélek beavatóútjának az éve lehet, ha emellett döntünk és vállaljuk.

Akik beleálltak ezekbe az energiákba, és teret engedtek a mélységek megtapasztalásának is, azok érezhették, hogy valami nagynak a kapujában állunk. Ám ez a változás nem kívül, hanem belül kell, hogy megtörténjen. És elsősorban olyan működési mintákkal, hitrendszerekkel, önmagunkról alkotott tévképzetekkel, önbizalomhiánnyal, önmagunk feletti ítélkezéssel, függőségi kötelékekkel kell leszámolnunk, amik az áldozati minőség, az önbüntetőkörök energiájában tartottak minket.

Meg kellett találnunk hol van az a hibás működés, amit elengedve valódi Teremtő erőnkhöz érve az önszeretet útjára léphetünk, melynek ajándéka a boldogság és az örömteli létezés, itt és most ebben a fizikai megtestesülésünkben.


És kérlek jól jegyezd meg: nem bűnös vagy – hanem nálad a lehetőség kulcs a végső átalakulásra.

Belső újjászületésünk kapujában állunk. Ez a hét még hozhat erőteljes felismeréseket, hozhat tisztánlátást, megértést az eddigi utunk tapasztalásaira. S a legjobb esetben elhozza a feloldozást: nem tudtunk rosszat tenni, és senki sem tudott velünk rosszat tenni: egyszerűen csak jártuk a rezgésünknek megfelelő tapasztalási utat.

S ennek az ítélkezésnek az elengedésével, megérkezhetünk a megfigyelés állapotába – ahol hálatelt szívvel leszünk készek arra, hogy a fókuszunkat a tapasztalás teljességén és ne az önmagunk feletti ítélkezésen tartsuk.

A hónapot záró Teliholdig még van időnk mélyre menni, energetikailag rendezni, tisztulni, következtetéseket levonni.


S megérkezni a Lelkünk erejébe való felszabadító újjászületés erejébe – ahol már a Mindenséggel közösen táncolunk…s engedjük, hogy a Mindenség Forrása vezessen életünk legszebb táncába. - Áldás a felszabadulásra!  - Sándor Judit - Angyalmentor - JóportálAz Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Obszidián: erős védelmező kő, páncélt von körénk a negatív hatások ellen

A mai nap dátumának spirituális üzenete – 10.10.

A szerdai nap Angyal üzenete – Ne aggódj! Minden gyönyörűen alakul!

A pénteki nap Angyal üzenete - Pozitív változás!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk