Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

A mai nap energiája - A változás elkezdődött

A mai nap felett Mihály Arkangyal őrködik, a Karma Uraival egységben megnyitja számodra a VÁLTOZÁS kapuját. Olyan ez az érzés, mint amikor egy hosszú, sötét alagútban végre először látnád meg a Napfény simogató ígéretét, és először éreznéd meg a tiszta levegő simítását a bőrödön. Már tudod, hogy mi felé haladsz, tested és lelked minden sejtjével és részével érzed a célodat. Megszabadulhatunk most régi energetikai ruhánktól, auránk azon rétegétől, mely hosszú idő óta ősi karmikus sérülések, áldozati minták lenyomatait őrzi. Mert készen állunk a változásra. Pont úgy, ahogyan a kígyó is időről időre levedli a bőrét, úgy engedjük el most mi is egy régi energetikai mintázatunk és szabadítjuk fel magunkat valami ősi, nyomasztó teher alól.

Mert ideje van. Mert készen állunk. S mert megengedjük magunknak, élve a választás szabadságával a könnyed, örömeli áramlást. 


Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál  - Lépj rá a szeretet gyógyító útjára:  RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI összekapcsolnak az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed, írd újra a sorsod: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A megérzéseink hatalma és üzenete

Cukiságot rejtő csészék

Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.június 07. ~ péntek

Elengedni annyi, mint igazán szeretni...

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk