Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

Ezért ne félj a változástól!

Elvesztetted a munkádat? Most mentél keresztül egy szakításon? Új helyre költözöl, ahol senkit sem ismersz? A változást felfoghatjuk traumaként is, de jobb, ha elfogadjuk azt. A változás képessége jobb életet eredményez!

Fogadjátok el a változásokat, mert…


1.A változás elkerülhetetlen - Az életben az egyetlen állandó, a változás. Fogadd el! Harcolhatsz is ellene, de semmi értelme. Menj az árral!

2.A változás több izgalmat és kalandot eredményez - Ha az életben soha semmi nem változna, akkor túlságosan unatkoznánk. Igaz, a stabilitás kényelmet és biztonságot nyújt, de a túl sok stabilitásnál érezheted a stagnálást. A változás életed pozitív lendülete, így ne harcolj ellene.

3.A változás felfedi, hogy kik az igazán fontosak az életedben - Ilyenkor derülhet ki, hogy kiknek vagy igazán fontos. Ha nagyobb változás van az életedben - pl. megházasodsz, gyermeked lesz, új helyre költözöl, haláleset következik be a családban – akkor döbbenhetsz rá, hogy kik maradnak melletted, kikre számíthatsz igazán.

4.A változás egy lehetőség, hogy újat próbálhass ki - Ha olyan helyzetben találod magad – új munkahely, új lakóhely – amiben eddig még nem voltál, van lehetőséged új „szerepben” kipróbálni magad. Előfordul, hogy az új szereppel, új külső, új képességek, új, pozitív dolgok jönnek. Ez akár szórakoztató is lehet.


5.A változás új fejezet lesz az élettörténetedben -Minél több változás van az életedben, annál több fejezet íródik rólad, amire vissza tudsz tekinteni. Több történeted lesz, amit elmesélhetsz majd az unokáidnak, vagy épp majd meg tudod osztani az élettapasztalatodat más emberekkel. A teljes élet teli van változó emberekkel, helyekkel és tapasztalatokkal.

6.A változással az Univerzum készül valamire - Ha készek vagyunk, hogy következő szintre lépjünk, azt Univerzum változásokkal ajándékoz meg bennünket. Nyilván lesznek jó és rossz dolgok is, de minél inkább sodródsz az árral – és nem próbálsz meg ellenállni -, annál gyorsabban fogsz előnyhöz jutni.

Lehotszky Liliána - Jóportál Forrás: in5d.com

Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Nem az a fontos a karácsonyban, hogy mekkora ajándékot adunk át a másiknak...

A pénteki nap Angyal üzenete - Otthonodra vigyáznak az Angyalok

A keddi nap Angyal üzenete – A jólét eljön hozzád!

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Kedvező végkifejlet

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk