Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Késmárki László - Szeretet-meditáció

A "feltétel nélküli abszolút szeretet" gyakorlata:

Kényelmes helyzetben ülve könnyedén, feszültség nélkül egyenesítsd ki a hátad, térdre tett kézzel (nyugodt, kellemes meditatív zenére)! Hozd nyugodt, békés állapotba az elméd, engedj el minden gondolatot! Nincs hova rohannod, nincs más célod, most egyetlen gondolaton sem érdemes agyalnod. A légzésed ebben segítségedre lesz. Lassú, nyugodt, önmagában létező, mintha részvételed nélküli lenne. Olyan, mint egy könnyű, friss és tiszta patak be- és kilépése.

Néhány percig nyugodtan figyeld ezt a folyamatot úgy, mintha nem érdekelne, hogy létezik-e egyáltalán.

El tudod képzelni, hogy a könnyű lehelet hogyan visz el minden gondot, aggodalmat, gondolatot, minden szorongást, fáradtságot, félreértést, nehézséget, kétségeket, erőfeszítéseket? ... Egy könnyű lélegzet szabadon behatol az elmébe, és elviszi mindazt, amivel találkozik. Mindent?Hamarosan csak a tiszta, friss levegő marad. Belégzés-kilégzés ...Belégzés-kilégzés ...

A lélegzet, mintha súlytalan lenne...ezt a könnyű érzést vidd a mellkasodba (a szegycsont mögé), és hagyd, hogy "kitisztítsa" az ott lévő teret! "Ő" csinálja, teljesen a részvételed nélkül.

Amikor szabad helyet érzel a mellkasodban, tágulást, felszabadulást és tisztaságot, ezt a könnyű légáramot a mellkasból kifelé irányítsd, közvetlenül magad elé, mintha most már önmagadban is léteznél (még a lélegzeten kívül is, és nem szinkronban vele…)


Könnyű, átlátszó, nyugodt, tiszta, friss és nagyon-nagyon vékony, szabadon ömlik, arany vagy fehér-ezüst szikrázó fényként áramlik a mellkasból, és mindenhova behatolva és mindent megérintve kilép a világba…

Egyszerűen figyeld az állapotodat, és ezzel az áramlással küldd el hálád és megbecsülésed, szereteted és gyengédséged! Tökéletes alakú arany gömböket vizualizálj, amelyek tele vannak ezüstfehér és fehérarany szikrákkal. Ebbe a szférába emeld a következő szavakat: „Béke minden lénynek! Boldogság minden lénynek! Boldogság minden lénynek, szeretet minden lénynek! Szabadság minden lénynek! Jólét minden lénynek! Felfelé irányuló fejlődés minden lénynek! Igazság minden lénynek! Öröm minden lénynek!”

Küldd el ezeket a fénygömböket egy fénysugárral minden élő embernek és a bolygónknak, elképzelve azt, hogy egymásról visszaverődve szaporodnak, és áramlanak a világba, s valósággá válnak a teremtett Univerzumokban és az Örökkévalóságban!

Ezután adj parancsot tudatalattidnak, hogy automatikusan és mindig a legkedvezőbb és legharmonikusabb módon támogassa ezt a folyamatot mindannyiunk és a környező világ érdekében!


Emlékezz erre az önzetlen, teljes szeretet állapotára, majd engedd a képeket, és csodálatos érzésekkel, inspirációval és békével térj vissza a valóságba!

Amikor elengeded a félelmeidet, megváltoztatod a rezgéseidet. Az élet értelmének megértése, küldetésed teljesítése abban áll, hogy képes vagy-e jó, szeretetalapú, fejlődő kapcsolatokat kiépíteni (mindenekelőtt önmagaddal), s képes vagy-e adni valamit másoknak. Kizárólag akkor tudod a másikat szeretni, ha szereted önmagad. Amikor tiszteljük önmagunkat, másokat is tisztelünk. Akkor tudsz szabadságot adni szeretteidnek, ha legbelül te is szabad vagy. Akkor vagy képes vigyázni egy másik érzéseire, amikor a saját érzéseiddel is figyelmes vagy.

Ha meg akarod változtatni a világot, kezdd magaddal, és változtasd meg a rezgéseidet!

Ez a folyamat megy végbe az Átmeneti Időszakban, amikor a nagy frekvenciájú fényenergiák érvényesülni kezdenek a bolygón. Mindennek – ami nem felel meg, ami ellentmond ezeknek – el kell hagynia a bolygót. Az új rezgésekre hangolódás, az új tiszta világ megélése és felépítése érdekében „megújulhatunk”, megtisztulhatunk a „régi” érzelmi-gondolati programoktól, a félelmektől, a negatív benyomásoktól, a fájdalomtól és a szenvedéstől, amelyek felhalmozódtak a világban, a kollektív tudatban.


Az Átmenet a rezgések emelkedéséről szól, ami kiutat ad a kettősségből, a harcból, az ellenzék-szerepből, a Fény és a sötétség küzdelméből, mert a korábbi érzelmi-gondolati programok (és a rájuk épülő negatív viselkedési minták) csak erősítik az elkülönülést, csak megerősítik azt, amivel küzdünk. Küzdelem helyett az együttalkotás, az együtt-teremtés megvalósítása a járható út. Így lehetünk olyanok, mint Isten. Menjünk át az isteni ösvényen: először egy gyönyörű terv („kezdetben volt az Ige”), majd a nagyfrekvenciájú energia (pozitív fényérzetek, érzelmek, elfogadás, nyitottság, szeretet formájában megjelenő) megvalósulásra törekvő vezérelvünk.

„Ha Teremtő akarsz lenni, a gondolataid legyenek kreatívak!”

Kiút a kettősségből az Egységbe, ahol nem a „jó” és a „rossz” küzdelme folyik, hanem egy új szépség megteremtése. Minden szükséges az Egységhez.

Azok a jelenségek, amelyeket most megfigyelünk a társadalomban, a pénzügyi rendszerben, a természeti katasztrófákban, az emberi egészség állapotában, mind tükrözik a bolygó tisztulásának a folyamatát, amely mindannyi- unkat érint. Mindennapi szinten ezt a problémák, a betegségek súlyosbodásaként, a káosz jelenségeinek fokozásaként érzékeljük. Valójában ez a megtisztulás.


Minden területen, mind a tudatalattiban, mind az ősrendszerekben, mind Földanyában rengeteg fájdalom halmozódott fel, rögzült, sok negatív romboló program fut, nehéz, sötét, alacsony frekvenciájú rezgésekben tárolódva.

Mindaz, amit ebben a könyvben kínálok, a megtisztulást és a felemelkedést segíti.

Módszereimmel könnyen és egyszerűen, játékos és érdekes formában felfedheted negatív programjaidat, megtisztulhatsz tőlük, átalakíthatod a durva energiákat, megszabadulhatsz tőlük, ezáltal a Világ könnyebbé válik, és visszatérhetsz sorsod útvesztőjéből a tisztaságba, ahol már az isteni szeretet és Fény Mesterei várnak.

Késmárki László:Az önbeavatás kulcsa Az Élet Mesterének nagy könyve Ankh Kiadó 2023.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Hétvégi Arkangyal Tarot – ARIEL LOVAGJA – Angyalok vigyáznak rád!

Mindig biztonságban vagy!

Lezárás és elengedés – Így lépj át 2022-be!

Ne ítélkezz! - 6 gondolat, melyek pozitív irányba változtatnak szemléletmódodon

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk