Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

A hét energiája (05.15.-05.21.)– Valami készül…

Az átmenet idejét éljük: már érezzük a változás szelét, tudjuk, hogy valami készül, valami már nagyon közel van...Van, akit szétfeszít ez az érzés, és ez belső bizonytalansághoz, frusztrációhoz, az elveszettség, káosz érzéséhez vezethet.

Sok múltbéli negatív minta, karmikus lecke kerülhet most a felszínre a hétköznapok során, és meg is történhet az oldódás. Az álmaink, megérzéseink most erős intenzitással érkeznek, és jelentőségteljes üzenetet hordoznak, melyekre érdemes odafigyelni. Az ilyen feltáró időszakokban érdemes naplót vezetni, melyben a visszatérő gondolatokat, érzéseket, álmokat írjuk le.

Most különösen fontos, hogy ne hozzunk hirtelen döntéseket, ne kommunikáljunk indulatból, ne vesszünk el a külvilág ránk zúduló rezgéseiben. Törekedjünk a csendes befelé figyelésre, az elmélkedésre, ítélkezés helyett a megfigyelésre. Találjuk meg belső egyensúlyunkat, és csak egyetlen dologra koncentráljunk: mit mond a szív, mit mond a lélek, mit tenne a szeretet…


Van az indiánoknak egy nagyon jó mondása, érdemes most ezt alkalmazni:

"Könnyű léptekkel járj tavasszal, Földanya áldott állapotban van.”

Ne kapkodjunk, ne rohanjunk, ne akarjuk siettetni, erőltetni az eseményeket. Csak finoman, halkan, puhán, lágyan, szeretettel létezzünk.

Érdemes most földelni az energiáinkat, kapcsolódjunk a Földdel! Érintsünk fákat, üljünk le a földre, kiránduljunk nagyokat. A földelés segít, hogy a negatív és a felhalmozódott  energiák elvezetődjenek, egyensúly legyen bennünk.


A Fény felé tartunk…olyan változás jön, mely a szeretet egységébe vezeti azt, aki képes megnyitni a szívét és a szeretetet választani létezése minden pillanatában.

Mert minden pillanatunk választás…jó és rossz, ítélkezés és elfogadás, félelem és szeretet között.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Új típusú emberek

A hét energiája – Belső szentélyünk kapuja nyílik

Válassz egy kártyát és ismerd meg lelked üzenetét!

A pénteki nap Angyal üzenete - Megfizetett adósság!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk