Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Májusi energiák: Sorsformáló idők - Sorsformáló erők

Vannak olyan időszakok, mely kollektív szinten nyitnak egy energetikai kaput. Egy kaput, melyen csak úgy léphetünk be, ha tudatunkkal megértettük, szívünkkel megéreztük, szellemünkbe energetikailag magunkévá tettük a múltunk tanításait.

Gondolok itt jelen fizikai megtestesülésünk múlt idejére: családi mintákra, ebben az életben folyamatosan ismétlődő "elkövetett hibákra", melyek valójában mind olyan tapasztalási utak voltak, melyek megértésével ősi karmikus ciklusok tudnak lezárulni. Így ugyanúgy gondolok egy ősi karmikus energetikai lenyomatra is, mely nemcsak az egyének életében jelenik meg, hanem kollektív szinten egyszerre nyit kaput, és feloldódási-gyógyulási lehetőséget egy bizonyos lélekcsoport karmikus körének felszabadítására.

Az angyali lelkek, a krisztusi küldöttek felszabadulásának kapujában állunk. Az áldozati minta, a megmentői-segítő minta, az önbüntető, önátkozó, önsorsrontó körök felszabadító kapujának bejárata előtt állunk.


Ha Te is olyan lélek vagy, aki egész életében másokat helyezett önmaga elé, mások vágyait figyelte, kívánságait követte a sajátja helyett, ha úgy érzed, hogy feláldoztad a vágyaidat, az álmaidat. Ha a segítő szolgálatnak szentelted az életed…és elfeledkeztél a saját vágyaidról, örömödről…és úgy érzed, hogy elfáradtál, kimerültél, esetleg már nemcsak a lelked, hanem a tested is jelez…

Akkor tudd, hogy itt az idő, hogy végre felelősséget vállalj a benned élő isteni hang meghallásáért, hogy önmagadért is tegyél, önmagadért is cselekedj. És megbocsátva magadnak, nem hibáztatva semmiért magad, hanem egy finom lágy szerető lélekölelléssel fordulva önmagad felé, elfogadva mindent, ami történt, mindent, amit választottál, saját árnyékaidat megismerve és fénybe emelve gyógyítsd most be önmagad szeretetén és táplálásán keresztül azokat a félelmeidet, melyek elválasztanak a valódi önszeretet, az ősbizalom, az életben való áramlás ősi, könnyed isteni rendjétől.

Tudom, sokszor nehéz belenézni a világ által tükörbe. És felismerni, meglátni, hogy úgy érezted nem vagy méltó az örömre, a könnyed életre. Látni, hogy túl szigorúan ítélted meg magad, túl komolyan vetted az élet játékát, vagy büntetésként élted meg, önmagadat hibáztatva a negatívnak bélyegzett tapasztalási utakat.

Tudom nehéz felismerni, hogy Te vagy a Forrás, hogy minden tapasztalási út belőled fakad.


És kérlek most erre lehetőségként tekints. Erőként. Hiszen, ha te vagy a forrás, akkor te lehetsz a kulcs, a változás. Ne arra gondolj, hogy akkor minden a Te hibád… hisz pont ez a lényeg: nincs hibás.

A valódi szeretet nem lát hibásokat, a valódi szeretet felemel és meggyógyít, és segít, hogy elfogadd az utad és azt, aki voltál, vagy és leszel.

S ha ezt felismered…soha többé nem leszel már áldozat.

Most nem kell sietni, nem kell kapkodni. Csendben, befelé fordulva, figyelve lehetőséged van a Lélek Ősi hangját és ritmusát újra a szíveddel hallani, a szíveddel emlékezni.


Már csak néhány lépés választ el az új korszak kapujától. De ezeket nagyon lassan, önmagadra figyelve tedd meg… mert általuk még hatalmas önismereti utat járhatsz be.

Szenteld meg ezeket az időket. Áldd meg az utadba kerülő lelkeket, tapasztalásokat, leckéket és kihívásokat. S csak engedd hogy vigyenek, vezessenek, tanítsanak, ébresszenek…

S ha elérkeztél önmagad fényéhez és szeretetéhez, akkor onnan megnyitva a szívedet, a valódi szeretet isteni lélekfényével beragyoghatod az egész ÉLETED! S így valóban másokat is emelhetsz.

És majd ne lepődj meg, ha a benned születő fény ragyogása, mögéd az Angyalok Szárnyának jelét rajzolja.


Áldással teli beavató időket…Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Ha szeretnél jobban megismerkedni az angyalokkal és angyali világgal, szeretnéd megismerni és az energiák szintjén megtapasztalni az angyalok létezését illetve mind a 15 Arakangyalt, és a nemrég megjelenő 16. Arkangyalt is, szeretnéd megtudni, hogyan fogadd a gyógyító angyali üzeneteket, akkor várlak szeretettel a Jóportál Alapfokú Angyalworkshopján.

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével : https://angyalikapu.hu/angyal_muhely/83

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Mindig biztonságban vagy!

A hétfői nap Angyal üzenete - Pozitív elvárások

A csütörtöki nap Angyal üzenete - Életedbe bőség érkezik!

Aktuális energiák – A változás gyönyörű!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk