Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

A hét energiája (03.13.-03.19.) – A csillagok kapujában…

Csodálatos isteni lélektervvel érkeztél erre a Földre, hogy Teremtőd mennyei álmait és békéjét hozd el a ide. Ezek az álmok és a béke szíved kapuján keresztül áradhat az egész emberiségre.

Most a csillagok az égen egy kaput formálnak, fényesen ragyognak, s utat mutatnak számodra egy szebb világra.

De mielőtt átkelnél a kapun, egy utolsó próbatétel jön: megérted, hogy az egész világ egy hatalmas tükör? Csak azt tudja mutatni, ahogyan önmagaddal bánsz… felébredtél lelked fényének szépségére, vagy még mindig önmagaddal háborúban állsz?


Hallod a lélek hangját, melyen keresztül Teremtőd vezet? Vagy egód börtönbe zárt s lelked csapdában rekedt? Megfeszülve, belső dühhel, akarattal irányítod a sorsodat, vagy átadva magad az isteni áramlásnak, hittel követed belső hangodat...igazán szereted Önmagad?

Káprázat és csapda, mely elhiteti veled: Teremtődtől elkülönült a Lelked, s pont azok, akiket háborúba vezetnek – ott kellene a legnagyobb egységet és a békét teremteni meg.

Ezen a héten nyílhat a szíved, hogy teljes fényében ragyogva, együtt dobbanjon újra Földanya szívverésével és a világ összes létezőjének szívével.

Ezen a héten döntésed kinyilváníthatod: a szeretet vagy a félelem lesz a valódi otthonod. Melyiket engeded szívedbe be? Hová fókuszálsz…s milyen világot teremtesz, ez most egyedül rajtad áll: a Te felelősséged.


Melyik valóságra nyitod ki a kaput, csak rajtad áll. De a csillagok felsorakoztak, s köréd az angyalok fényes serege áll. Hogy fényükkel vezessenek, s mutassák az utat, melyen keresztül a Földre hozhatod le valódi isteni sorsodat.

Ne higgy a káprázatnak. Most minden csapda, mi elválasztottságot, haragot szül…vagy épp háborúba küld…Önmagad vagy mások ellen…

Te most légy rendíthetetlen!

Önmagad és mások felé is csak ragyogj, mert a Lelked Fényében lakozó szeretet a Te valódi otthonod!


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Engedd, hogy az Arkangyalok gyógyító ereje segítsen, hogy kövesd a Lélek útját - Segítenek az Angyalkártyák- Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


December 22. - A Fény születése

Ebben segít neked Cafkiel arkangyal

A hét energiája (08.05.-08.11.) – Új kapu nyílik!

A keddi nap Angyal üzenete – A Szentlélek leszáll rád

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk