Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Őrangyalod áldása - Váratlan segítség!

Őrangyalod szeretné tudatni veled, hogy az Univerzumból egy váratlan segítség tart feléd. Őrangyalaid küldik számodra, hogy támogassanak életed mostani szakaszában, és a hiányt és elakadást felváltsa életedben az áramlás és a bőség.

Azonban ezzel a segítséggel csak akkor tudsz élni, ha kéred, és ha képes vagy elfogadni bármilyen formában is érkezzen meg hozzád. Őrangyalaid szeretnének emlékeztetni ezzel az üzenette, hogy az angyali segítség leggyakoribb megnyilvánulási formája az emberek közvetítés által megjelenő segítségnyújtás.

Így arra biztatnak, hogy legyen bátorságod és hited jelezni környezeted számára, ha elfáradtál, és neked is segítségre van szükséged. Legyen bátorságod megosztani másokkal életed történetét. Azt, hogy mi zajlik benned, és mire lenne szükséged.


Meglásd, hogy amint bátran vállalod, hogy te sem vagy szuperhős, úgy a körülötted lévő emberek segítő kezet nyújtanak majd feléd - hiszen az angyali segítség az Univerzumban már készen áll számodra, csak keresi az utat a fizikai megnyilvánulás számára.

Szeretettel: Sándor Judit ~ Angyalkártyáim úgy lettek megalkotva, hogy az Angyalhívó megerősítésekkel az angyali energiák megjelennek életünkben, és segítenek összekapcsolni a Forrás és a Lélek útjával. Olyanok, mint egy mini meditáció, egy angyali energia áldás - mellyel változhatunk, tisztulhatunk és az isteni rezgésekbe emelkedhetünk. Segítenek, hogy összhangba kerüljünk az isteni renddel, és meghalljuk a lélek hangját! - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A zsűri Nagydíját kapta a Saul fia

A hála-a köszönöm, az itt vagyok -boldogságából ered

Az élet olyan, mint egy séta az erdőben...

Mai üzenet az Univerzumtól ~ 2020.január 06. ~ hétfő

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk