Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

A hét energiája (03.06-03.12.) – Felgyorsult energiák és gyógyító felismerések

A következő időszakban a világ egy Tükörré változik, bármerre, bárkire nézel: saját sebeid és árnyék részeid jelennek meg a világban, melyek erőteljesen hívják fel a figyelmedet azokra az energetikai hiányállapotokra, melyek meggyógyítására most lehetőséget kapsz.

Ne lepődj meg, ha ezzel egyidőben úgy érzed magad, mint akin átment egy úthenger, hiszen hatalmas energiák dolgoznak a világban, nincs sok idő míg bezárul az a portál, amin keresztül esélyt kaptunk a legősibb karmikus léleksebeink gyógyítására.

Most arra figyel, hogy ott van dolgod, ott kell őszintének lenni magadhoz, ahol a legerőteljesebb érzed magadban az ellenállást – ott kell megfigyelned magadat, hogyan viselkedsz, milyen régi mintákat futtatsz – kényszerből, megfelelésből… Egy kérdés visszhangozzon most a fejedben: mit tenne a szeretet? De nem másért, hanem önmagadért.


A világot és a Teremtő tervét legjobban azzal tudod szolgálni, ha valóban, szívből jövő örömmel teli életet élsz, őszinte és szeretetteli emberi kapcsolataid vannak, ahol tisztelik a határaidat, te is tiszteled másokét, és ahol minden körülmény között meg mered engedni, hogy önmagad legyél.

Soha nem volt akkora szükség arra, mint most, hogy valóban önmagad legjobb barátja legyél – és életedben főszerepet vállalva sorsod útját a szeretet és öröm virágaival díszítsd.

A lélek hangját követni egyet jelent azzal, hogy a lenagyobb külső káosz közepette is képes leszel majd lelked békéjéhez kapcsolódva nyugalomra találni…és a Forrás tervében bízva ősnyugalmat árasztani magad körül.

Felgyorsulnak az energiák, hihetetlen mennyiségű és minőségű belső átalakulásokon mehetünk most keresztül – ha merünk őszinték lenni, igazat szólni és elköteleződni önmagunk feltétel nélküli szeretete mellett, mely egyet jelent azzal, hogy a világban, magunk körül is ezzel a szeretettel fogunk majd találkozni.


Mert a szeretet nem függés, nem hallgatás a béke érdekében, nem eltűrése annak, ami van… a szeretet szabadság, őszinteség és önmagunk teljes felvállalása, határaink egyértelmű kimondása.

Gyógyító és áldott napokat kívánok nektek, mely a valódi önszeretet útjához vezet benneteket!

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Engedd, hogy az Arkangyalok gyógyító ereje segítsen, hogy kövesd a Lélek útját - Segítenek az Angyalkártyák- Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Heti Angyali Üzenet – Június 11-17. – Átalakulás, valami új van születőben...

A pénteki nap Angyal üzenete - A befejezés csupán egy új kezdet

Ma reggeli angyali áldás a Gyógyulás Angyalától!

A megbocsátás kopogtat az ajtódon. Engedd be!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk