Napi pozitív

Félelemből nem szabad kihagyni semmit.
Corinne Michaels

2023. 02. 05.– Oroszlán Telihold – Éld az isteni sorsodat!

Isteni sorsunk, a lélek terve: az elérhető lehető legmagasabb potenciál, amit elérhetünk ebben a fizikai testünkben, ebben a megtestesülésünkbe a Földön.

Egész létezésünk emlékezés és kapcsolódás. Emlékezni a lelkünkben íródott fénykódokra, azokra a lélekszerződésekre és tapasztalási utakra, melyeket erre az életünkre választottunk. És kapcsolódni: ÖNMAGunkhoz, a bennünk élő Teremtő forráshoz és ezáltal az Univerzum áramlásához és valamennyi létezőjéhez.

Ez a Telihold kíméletlen őszinteséggel, hatalmas erővel taszít egyet rajtunk és indít el az isteni sorsunk felé. Segíti a lelkünk hangjával való tiszta kapcsolatfelvételt, hogy megtaláljuk a szívünkben rejlő igazi válaszokat. Ez nem valami ismeretlen dolog, nem valami külső dolog, melyre a válaszokat külső Mesterektől kellene hallanunk. Ezek a szívünkben levő egyszerű és tiszta érzések, melyek arra a rövid kérdésre adnak választ: Mi az irány, ami könnyed örömmel tölti el létezésünket?

Ez lesz most az egyetlen választható út, ezt kell követnünk, ha igazán jót akarunk magunknak.

Mi választjuk meg a kapcsolatainkat, a munkánkat, és ebben a jövőben egy irány fog működni: mi az ami felemel, ami támogat, mik azok a helyzetek, ahol valóban önmagunk lehetünk, ahol a tiszta és könnyed örömteliség állapotát élhetjük?


A Lélek újra élni kíván! Kacagni, szárnyalni, szeretni – önmagát és az egész világot!

Most a mi felelősségünk és lehetőségünk, hogy az isteni sorsunk útjait követve belépjünk az öröm, könnyedség, boldog és bőséges áramlásába!

Szíved tüzes szenvedélye vezessen! És nyissa meg számodra azokat az ajtókat, ahol a Mennyek Fénye és Békéje árad majd rád!

Élj a Telihold támogató erejével és engedd, hogy fellebbentve a fátylakat, feltáruljon előtted az igazság ösvénye…megmutatkozzanak a valódi energiák…és csak azt az utat kövesd amerre a béke és a szeretet van!


Szeretettel közvetítve az angyali üzenetet: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A pénteki nap Angyal üzenete - Hamarosan jó híreket fogsz kapni!

Januári energiák – Az erő veled van!

Telihold Varázslat- Engedd el a régi energiákat, hogy elfogadhasd az új csodákat!

A keddi nap Angyal üzenete – Itt az idő, hogy lerakd a terheidet

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk