Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

Őrangyalod üzenete - Hadd vegyük le válladról a terheket!

Ha gondjaid vannak, szólíts minket, Angyalokat. Mi az érzéseiden és apró, ismétlődő jeleken keresztül üzenünk majd neked, jelezve ezzel, hogy hallottuk a kérésedet. Ugyan a problémát nem tudjuk helyetted megoldani, de képesek vagyunk energetikailag megtisztítani előtted az utat, megniytva ezzel számodra a megoldás kapuját. Emberekhez vezetünk el, és ötleteket suttogunk, melyek gondolataidon keresztül jelennek meg és segítenek abban, hogy más szemszögből tekints az életedben jelen lévő gondokra. Amint megnyitod szíved kérseiddel az angyali segítségre, úgy az Univerzum is megnyitja számodra az utat a csodás és varázslatos megoldásokra, melyek mintha a semmiből kerülnének elő - támogatnak Téged a megoldásokban, és abban, hogy lezárva a problémás helyzeteket előre tudj lépni az életed útján.

Bízz meg minket gondjaid megoldásával, hadd könnyítsünk terheiden, és hadd mutassuk meg számodra: létezik egy olyan világ, ahol az angyali és isteni segítség könnyedén ér el hozzád!


Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál -Az Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Sosem tudhatjuk, hogy Isten mit tartogat számunkra…

Az Univerzum üzenete – Tavasszal beteljesülnek szíved vágyai!

A szombati nap Angyal üzenete – Valóra váló álmok!

Szendrey Júlia - neki köszönhetjük a kokárdát

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk