Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

2023.01.22. – Kínai Holdújév – Szerencsés sorsot hoz nekünk a Nyúl éve!

Mai nappal átléptünk a Nyúl évébe, ami a tavalyi évhez képest a könnyedebb energiák ígéretét hordozza magában, felkínálva számunkra a remény, a béke és a harmónia energiáit 2023-ra.

Ez jó év lesz arra, hogy befelé figyeljünk, lelassítsunk és valóban arra figyeljünk, ami számunkra is fontos. Valamint lehetőség nyílik a pihenésre és a lélek feltöltődésére is.

A szerencse most azok mellé áll, akik követik a szívüket, és felülnek az Univerzum kozmikus lágy hullámaira, teret engedve az áramlásnak. Nem erőltetnek, nem siettetnek semmit. Arra mennek, amerre a kapuk nyílnak és megállnak, ha becsukódnak és új irányba indulnak el.


Ez az év azt kéri tőlünk, hogy maradjunk nyitottak és ne csupán egy célt lássunk magunk előtt, hanem nyíljunk meg a változás energiáira és elfogadással öleljük magunkhoz az új lehetőségeket - mert bizony most sok új út bontakozhat ki számunkra.

A Nyúl a szerencse, az újjászületés és a termékenység szimbóluma - alkotó, értékeket létrehozó év elé nézhetünk, ahol megnyílunk arra, hogy valami egész újba kezdjünk. Most tényleg semmit ne akarjunk irányítani, kapcsolódjunk a lélek hangjával -és engedjünk el minden elvárást, miközben bízunk abban, hogy a lehető legjobb dolgok történnek velünk.

Ha lehetőséget kínál nekünk az élet - éljünk vele! Ne keressünk kifogásokat, ne engedjük, hogy a félelmeink a cselekvéstől csapdába zárjanak. Most minden lehetőség esély a pozitív változásra és a jószerencse elfogadására.

Érdemes ebben az évben tehát új dolgokba fogni, alkotni, új dolgokat tanulni és nyitottnak maradni minden lehetőségre, és engedni, hogy az Univerzum áramlása vigyen minket előre. Kövesd a szíved hangját - és öleld magadhoz a szerencse áldását!


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál Engedd, hogy az Arkangyalok gyógyító ereje segítsen, hogy kövesd a Lélek útját - Segítenek az Angyalkártyák- Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Válassz egy kártyát, és tudd meg milyen égi áldást hoz neked az áprilisi Újhold!

A kereszténység kézszimbólumai-1.rész

Az Angyalok ajándéka: A mai nap csodája!

El kell engedni a régit, hogy megérkezhess a szeretetbe...

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk