Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

Őrangyalod üzenete - Engedd, hogy megtörténjen a csoda életedben!

Az Angyali energiák érted dolgoznak, halottuk kérésedet és látjuk az erőfeszítéseidet, amiket nap, mint nap azért teszel, hogy változtass az életeden. Látjuk, hogy kedvességet és szeretetet adsz a körülötted élőknek, és ezzel fényt hozol Te magad is a világba. Sokat teszel másokért és sokat adsz önmagadból. Néha még az álmaid is feladod, hogy mások életét támogasd.

Most viszont arra kérünk, hogy állj meg, és hallgasd figyelmesen a hozzád suttogó Lélek hangját. Fókuszálj a finom, lágy érzésekre, melyeken keresztül a helyes isteni út iránya bontakozik ki számodra.

Talán ez a hang most arra kér, hogy pihenj meg. Hogy kérj Te is segítséget, és tanuld meg elfogadni és befogadni sorsodba az isteni rendet és ajándékokat, és legfőképp a másoktól érkező szeretetet és kedvességet. Amint megengeded önmagadnak ezt az állapotot...megtörténik életedben a csoda! Hozzád érnek az érted és álmaidért dolgozó angyali energiák. Melyek eddig csak arra vártak, hogy megnyisd előttük lelked ajtaját...és beengedd őket az életedbe.


Engedd, hogy a Te életedbe is csoda történjen...

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál Engedd, hogy az Arkangyalok gyógyító ereje segítsen, hogy kövesd a Lélek útját - Segítenek az Angyalkártyák- Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Őrangyalod üzen neked! – Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy mit!

Decemberi numerológia - A felszabadulás és öröm ideje!

Leszületésünk titkai

A hétfői nap Angyal üzenete – Megérdemled a jó dolgok és a csodák megjelenését életedben!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk