Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

2023.január 21 – Lélegezz fel – Áldást hoz a Vízöntő Újhold!

Ha együtt mozogsz a kozmikus energiákkal, akkor tapasztalhattad az elmúlt hónapok beavató folyamatait. Az ősi -kiválasztottak számára fenntartott- misztikus iskolák beavatásai már nem működnek. Hisz most mind kiválasztottak vagyunk, akik fizikai tapasztalásinkon keresztül éljük meg a beavató energiák transzformáló erejét. Beavatás lehet minden olyan helyzet, mely megállít minket az életünkbe, és a befelé fordulásra, a lelkünkkel való kapcsolatfelvételre hív minket. Így lehet minden veszteségnek, vagy negatív eseménynek létjogosultsága, mely lehetőséget ad számunkra a fejlődésre, az átalakulásra.

Ezért beavatás lehet a betegség, egy személy elvesztése, anyagi veszteség, összeomló életkörülmények… Valójában mind arra hív: érezzük meg azt az egyetemes igazságot, hogy jóval többek vagyunk azoknál a dolgoknál, amikről úgy gondoljuk, hogy meghatároznak minket. Hogy lássuk meg önmagunkat valódi erőnkbe és fényünkbe…az Univerzum halhatatlan létezőjeként, a Mindenség gyermekeként, kiben a Teremtő Forrás fénye ragyog.


A januári Vízöntő Újhold a karmikus léleksebek gyógyító energiáinak átalakító erejével érkezik meg hozzánk, hogy a hetek, hónapok óta tartó mélybe hívó beavató energiák alól felszabadítson minket.

Haniel Arkangyal üzenete a januári Újholdra:

Felszabadító kegyelmi sugár érkezik hozzátok, mely a gyógyulás legmélyebb ajándékát hozza el nektek. A gyógyulást sokan úgy képzelitek el, hogy hirtelen, minden megoldódik, csodával határos módon eltűnik a múlt, minden, ami rossz volt, és ott álltok egy tökéletes, általatok elképzelt és vágyott jelenben.

Az Újhold gyógyító sugara testnek és léleknek egyaránt megnyitja a felszabadító kapukat. Egy gyengéd angyali érintéssel adja oda nektek a kegyelmi sugár gyógyító és felszabadító erejét.


Nem az illúziók, hanem a lélek valódi gyógyulását hozza el: az egység élményt. Melyben benne van az elfogadás, a megértés, a változtatás rezgése. Benne van az elengedés, az önátadás és az ősbizalom mindent átíró ereje.

A következő napokban meg fogod érteni, és legfőképp el tudod majd fogadni azt, ami most van az életedben. Mélyebb rálátást kapsz arra, hogy ez a helyzet mire szeretne tanítani téged, és milyen valódi gyógyulás és változás felé szeretne téged terelni, hogy lelki fejlődésed magasabb fokára lépj.

De felsejlik előtted a fizikai megoldás is, és a lelked üzenete ér el hozzád, megmutatva mi az a fejlődési út, melyen most elindulhatsz. De türelemre intelek, türelmet kérek tőled. Nem nekünk, Angyaloknak. Hanem azt kérjük, mi Égiek, hogy Önmagadhoz legyél türelmes. Türelmes és gyengéd.

Ez az út, ez a folyamat, amit most elindítasz, saját erődhöz vezet Téged…és a Megvalósult vágyaid jelenéhez.


Minden egyes lépéssel, tettel, amit a gyógyulásodért teszel, közelebb érsz a Benned Ragyogó Lélekhez.

Most jöttél ki egy nagyon mély, erőteljes beavatásból…és bár ráléptél az útra, mely végén a szivárvány fénye ragyog, az út még hosszú míg bejárod. De minden egyes lépés, tett, a te valódi beavató mestered. Hogy legvégül eljuss abba a kegyelmi állapotba, melyben feltétel nélküli hittel és bizalommal tudsz áramolni az élet ősi ritmusával – melyben soha többé nem ítéled magad. Feltételnélküli szeretettel élsz önmagad iránt.

Engedd, hogy a Vízöntő Újhold kegyelmi gyógyító sugarának fénye megfürössze lelked az angyalok áldásában. Mert gyógyulást hozunk. Felszabadulást. Ősi-nagyon ősi karmikus sebek és minták alól.

Mert itt az idő. Most minden megfordulhat.


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál Engedd, hogy az Arkangyalok gyógyító ereje segítsen, hogy kövesd a Lélek útját - Segítenek az Angyalkártyák- Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Válassz egy Angyalt és tudd meg milyen csoda vár rád februárban!

A te táncodat, senki más nem táncolhatja, a te dalodat, senki más nem énekelheti...

Mit mond rólad az arab horoszkóp? Beléd lát, és pontosan tudja, mi játszódik le benned

A negyedik vasárnap angyala

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk