Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Őrangyalod üzenete -Minden nehézség érted történik - hogy újjászületve szárnyalj a csillagos égig!

Minden nehézség érted történik, hogy menj a mélyre, belső világod szentélyébe. S ott a mélység sötétjéből Főnixként szüless újjá. Hogy törj elő a magasba, fenséges szárnyaidat kitárva...megmutatva valódi erődet.

Ősi korok beavató iskolái bezárultak, valódi beavatást a lélek, csak az élet tapasztalási útján kaphat. Mi angyalok beavatást nem adhatunk, csak számodra beavató kapukat nyithatunk. Mert az ősi misztérium iskolák velünk maradtak, a csillagok végtelen, fényes dimenzióiba olvadtak. Ide csak a szív kapuján nyílva léphetsz be. De mi angyalok végig veled leszünk, és a beavató folyamatokra felkészíthetünk. Lelked hangján keresztül suttogunk halkan, hogy  felébredj álmodból és meglásd az igazságot: a benned élő, lüktető végtelen Egyként létező világot!

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál Engedd, hogy az Arkangyalok gyógyító ereje segítsen, hogy kövesd a Lélek útját - Segítenek az Angyalkártyák- Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Próbatételek – Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé...

A keddi nap Angyal üzenete - Mindennek a lehető legjobb vége lesz!

Az elmúlt életek lezáratlan ügyei

Aktuális energiák – Döntés szíved mellett és sorsfordító változások

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk