Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

A csütörtöki nap Angyal üzenete - Életedbe bőség érkezik!

A Jómód angyala ma áldását hozza neked, segíteni jött, hogy megújult energiák között bőségben éld az életed! A bőség áldása megnyitja a jólét kapuját, hogy itt ebben az életedben találjon meg a valódi boldogság. Ez a boldogság nem az anyagi javaktől függ, hanem szívedbe az elégedettség és hála érzését hozza és hitet ad neked, hogy ötleteidet megvalóstíva, szíved vágyait követve munkádban kiteljesedve kapcsolódj össze a bőség áramlásával.

Amikor a Jómód angyala megjelenik, akkor készülj fel arra, hogy számtalan ötlet és lehetőség fog érkezni hozzád, készülj fel rá, hogy szívedbe a hit és bátorság újfajta érzése jelenik meg, mely segít abban, hogy tettekre váltsd az álmaidat!

S aki a szívét és álmait követi, annak életébe a hála, öröm és bőség érzése megérkezik!

Szeretettel: Sándor Judit ~ Ha szeretnél még szorosabb kapcsolatot Őrangyaloddal, és az Angyalokkal, Bőség Angyalaival, akkor szeretettel ajánlom kártyáimat, melyek úgy lettek megalkotva, hogy élő kapcsolatot hozzanak létre közted és az angyali energiák segítő erejével és áldásával, amiket fizikai életedben is megtapasztalhatsz, ha elkezded a kártyákat használni - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Böjte Csaba írása - Így kezeld a rossz dolgokat!

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Vedd észre a jeleket!

Ma Telihold- Így engedd el a régi energiákat, hogy elfogadhasd az új csodákat!

Ma reggeli Angyali Áldás A Bőség Angyalától!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk