Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

November 23. - Nyilas Újhold - Nyitva az álmok kapuja!

A novemberi Újhold felszabadító energiái a következő 3 napban erőteljes energiával segítik azokat, akik megnyílnak arra, hogy befogadják a hold fényének erejét. Mert ez a fény most átmos mindent, kitisztít mindent, ami még a múlt fogságában tart minket.

A mostani Újhold azért jön, hogy eltörölje a múlt visszahúzó programjait és egy tiszta, most mindent újra kezdhetsz és álmodhatsz feliratú ajtót nyisson meg szíved vágyai előtt! 

Szükséges részedről egy határozott döntés. A felelősség felvállalásának tudatossága: kilépsz az áldozatszerepből és életed összes fájdalmát, csalódását már úgy adod tovább, úgy meséled el, mint lehetőségeket, melyek saját erődhöz, és az önmagadért való kiálláshoz vezettek el. 

A problémák, a kihívások, és a személyek, akik próbára tettek, nem szidni vagy szégyellni való dolgok. Hiszen megmutatták mennyire erős vagy és utat nyitottak számodra önmagad választására. Bármi is történt a múltadban, most új jövőt írhatsz magadnak.


A Hold Arkangyala, Haniel, végtelen szeretettel szól hozzád, megerősítve a hitedet abban: Te is megérdemled, hogy az életedet örömben, szeretetben éld. És hatalmas erő van benned, mellyel -kérlek, hidd el-  szabadon dönthetsz milyen energiákkal töltöd meg az életed. Milyen embereket választasz az életedben, kiknek engeded, hogy hassanak rád.

Ha az elmúlt időben hajlamos voltál a dolgok sötétebb oldalát látni és pesszimistán állni a dolgokhoz, akkor most lélegezz fel, mert a dolgok most változnak, és könnyebben tudsz majd azokra a dolgokra fókuszálni, melyekért hálás lehetsz.

Bár már csak 2 hónap van hátra az évből, ez a Hold nem a vég, hanem az új kezdet és Új Világ energiáinak áldását hozza el számodra, és, ha te is hajlandó vagy a szívedre hallgatva a szeretet útját választani, akkor beköszönt a nagy szerencse időszaka az életedben. Mert a legnagyobb szerencse az, ha képesek vagyunk minden történésre tapasztalási útként tekinteni és fejlődni, tanulni - egyre inkább nyitva meg szívünket önmagunk és az egész világ felé.

Nyitva az álmok kapuja - álmodj most örömöt, békét, szeretetet magadnak és az egész világnak! Merjetek most nagyot álmodni, valami merészet, és engedjétek meg ennek az Újholdnak, hogy gyógyítson, felemeljen és új távlatokra nyisson ajtókat…


Szeretettel: Sándor Judit ~ Ha szeretnél még szorosabb kapcsolatot Őrangyaloddal, és az Angyalokkal, akkor szeretettel ajánlom kártyáimat, melyek úgy lettek megalkotva, hogy élő kapcsolatot hozzanak létre közted és az angyali energiák segítő erejével és áldásával, amiket fizikai életedben is megtapasztalhatsz, ha elkezded a kártyákat használni - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


2022.04.01.- Újhold a Kosban – Sorsdöntő irányváltás

Augusztus 12. – Az év utolsó Szuperholdja – Mérföldkőhöz ér életed

A szerdai nap Angyal üzenete – Légy hajlandó megbocsátani

5 választási lehetőség, ami a siker és boldogság irányába vezet

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk