Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

A szerdai nap Angyal üzenete – Imáid meghallgattattak, kérésed valóra válik!

A Teremtő és az Angyalok közbelépését kérted imáidban, mellyel sorsod megváltoztatásáért fohászkodtál önmagad és szeretteid számára. Fogadd hát nyitott szívvel a következő égi válaszokat, melyek megmutatják számdora: Imáid meghallgattattak, kérésed valóra válik!

Ezek a válaszok különféle formában jelenhetnek meg. Nem biztos, hogy minden úgy lesz, ahogyan elképzelted. Annál inkább úgy, amit Teremtőd szánt neked. Biztos lehetsz abban. hogy Teremtőd a legjobbat akarja neked, azt, ami a lelked fejlődését és hited megerősítését szolgálja.

Most mindennél fontosabb, hogy bízz abban: az égi segítség hamarosan megérkezik az életedbe és az imáidra hozott válaszok áldása borítja be életedet!

Szeretettel: Sándor Judit ~  Ha szeretnél tisztábban kapcsolódni és angyali vezettetéssel meghallani a Lelked hangját, támogatnak Téged ebben az új Jóportál angyalkártyák, melyek csak nőknek készültek: RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI ÚJ NŐI ANGYALKÁRTYA - Kapcsolódj össze az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyaiNincs elérhető leírás.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Szendrey Júlia - neki köszönhetjük a kokárdát

A hétfői nap Angyal üzenete - Égi Jel

Az élet a legnagyobb tanítómester

A hét energiája (10.08.-10.14.) – Chamuel Arkangyal segít Téged!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk