Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

A szerdai nap Angyal üzenete – Imáid meghallgattattak, kérésed valóra válik!

A Teremtő és az Angyalok közbelépését kérted imáidban, mellyel sorsod megváltoztatásáért fohászkodtál önmagad és szeretteid számára. Fogadd hát nyitott szívvel a következő égi válaszokat, melyek megmutatják számdora: Imáid meghallgattattak, kérésed valóra válik!

Ezek a válaszok különféle formában jelenhetnek meg. Nem biztos, hogy minden úgy lesz, ahogyan elképzelted. Annál inkább úgy, amit Teremtőd szánt neked. Biztos lehetsz abban. hogy Teremtőd a legjobbat akarja neked, azt, ami a lelked fejlődését és hited megerősítését szolgálja.

Most mindennél fontosabb, hogy bízz abban: az égi segítség hamarosan megérkezik az életedbe és az imáidra hozott válaszok áldása borítja be életedet!

Szeretettel: Sándor Judit ~ Ha szeretnél még szorosabb kapcsolatot Őrangyaloddal, és az Angyalokkal, akkor szeretettel ajánlom kártyáimat, melyek úgy lettek megalkotva, hogy élő kapcsolatot hozzanak létre közted és az angyali energiák segítő erejével és áldásával, amiket fizikai életedben is megtapasztalhatsz, ha elkezded a kártyákat használni - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Mit üzen a szinkronicitás az életünkben?

A Vonzás Törvénye leghatékonyabb tippjei

A hét energiája – A Fény világa épül!

A mai nap dátumának spirituális üzenete – 07.24.

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk